Editorial

L'EDITORIAL

Avantatge blaugrana al Calderón

El 2-1 d'anit
al Camp Nou és un bon resultat veient com van anar les coses durant molts minuts contra l'equip de Simeone

El Barça anirà amb avantatge la setmana vinent al Vicente Calderón en el partit de tornada dels quarts de final de la lliga de campions. El 2-1 d'anit al Camp Nou no és el resultat que esperaven els aficionats culers, però és un bon resultat veient com van anar les coses durant molt minuts contra l'equip de Simeone. Dos gols de Luis Suárez faran que l'equip de Luis Enrique afronti amb garanties el partit de tornada després d'haver estat capaç de remuntar el 0-1 que va fer Fernando Torres en la primera part.

Justament el davanter madrileny va ser un dels protagonistes del partit. Pel seu gol i perquè va ser expulsat per dues targetes grogues que es va guanyar en dues jugades estúpides, dues faltes innecessàries i impròpies d'un jugador veterà com ell.

L'expulsió de Torres serà l'excusa de l'Atlético després del 2-1 d'ahir amb què intentarà tapar el joc dur i soterrani dels de Simeone, que en saben molt, de jugar a futbol –com van demostrar en la primera part–, però encara més d'anar sempre al límit o més enllà del reglament.

Al Barça li va costar guanyar i el gol encaixat l'obligarà a fer un sobreesforç al Calderón, però l'equip va saber reaccionar i va demostrar que, malgrat la derrota en el clàssic, no renuncia a res. I ho va fer sense que ni Messi ni Neymar fessin un gran partit. I amb dos gols de Luis Suárez.