Editorial

L'EDITORIAL

Una mala ratxa que posa en perill la lliga

El Barça ha perdut la inspiració en atac i es mostra cada vegada més vulnerable just en el moment decisiu

El Barça ha deixat escapar bona part de la monumental diferència que tenia al capdavant de la lliga. Probablement de manera inconscient s'ha vist massa a prop del títol i mentalment ha fet un pas enrere que li pot costar car. Lògicament, l'equip encara no està rendit i continua sent favorit per guanyar la lliga, perquè d'entrada continua sent el líder. Però arriba l'hora de la reflexió, perquè hi ha detalls que no es poden escapar. La inspiració sembla haver-se esvaït i als jugadors cada vegada els costa més crear jugades de gol. Es va veure contra el Real Madrid, contra l'Atlético i, lògicament, ahir a Anoeta, un estadi que s'està guanyant l'etiqueta de maleït per al Barça.

La dinàmica negativa de l'equip en la lliga reforça els seus dos principals rivals, que havien descartat el títol i que ara es veuen capaços de completar una remuntada heroica. Enmig d'aquesta petita tempesta en la lliga, l'equip de Luis Enrique juga el seu partit més transcendental de la temporada al Calderón. És un partit que marcarà, amb tota seguretat, el destí del campió. Si finalment Messi i companyia donen un cop sobre la taula i superen un escull de grans dimensions, probablement els accidents en la lliga només hauran estat això, accidents. Però una derrota europea afegiria una pressió que l'equip s'hauria estalviat resolent positivament els últims partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)