Editorial

L'EDITORIAL

Un duel que marcarà una temporada

La inspiració de Luis Suárez, Neymar i Messi serà decisiva perquè l'equip surti viu aquest vespre del Calderón

El Barça arriba al partit més transcendental de la temporada en una situació fràgil, o això és el que diuen els últims resultats. És bo que els jugadors i l'entrenador, com ho estan fent aquests dies, mostrin una confiança absoluta en les seves possibilitats, però des de fora es percep aquest duel com els noranta minuts que marcaran el destí d'aquest equip. Superar un mur com el de l'Atlético esvairà qualsevol dubte sobre les possibilitats que té l'equip de revalidar el triplet i sobretot de refermar la seva diferència en la lliga després dels últims mals resultats.

Tal com ha jugat l'equip tota aquesta temporada i l'anterior, tampoc és sobrer dir que la sort està als peus del trident. Luis Suárez, Neymar i Messi no han estat inspirats l'últim mes, més enllà dels dos gols de l'uruguaià en l'anada, i això explica també les darreres ensopegades. També, tot i que l'equip no ho vol confirmar, es nota un cert desgast mental i físic. De fet, l'equip ha jugat molts més partits que l'Atlético i el Real Madrid, per posar com a exemple els dos rivals en la lliga. Sobre l'esforç dels jugadors no hi ha discussió. Tant en el partit d'anada al Camp Nou com en el desafortunat partit al camp de la Real Sociedad, no van deixar de lluitar fins al final. El que toca avui, en un camp complicadíssim, és demostrar que l'equip continua sent la màquina competitiva dels primers mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)