Editorial

L'EDITORIAL

Sense marge, però depèn de si mateix

El Barça és l'únic dels tres candidats al títol que depèn de si mateix: serà campió
si guanya els cinc partits que li queden per jugar

El Barça ja no té marge d'error en la lliga. La derrota d'ahir al Camp Nou contra el València, tan inesperada com dolorosa i injusta, va deixar l'equip de Luis Enrique sense cap dels comodins, en forma de punts d'avantatge, que li havia atorgat aquella sensacional ratxa de 39 partits sense perdre que ara fa la impressió que va ser fa molt i molt de temps.

L'Atlético de Madrid, amb la victòria d'ahir contra el Granada, ja ha atrapat els blaugrana, i el Real Madrid és a només un punt. Comença, doncs, una altra lliga. Una lliga de només cinc partits en què els de Luis Enrique no poden tornar a fallar. El Barça és l'únic dels tres candidats al títol que depèn de si mateix: serà campió si guanya els cinc partits que li queden per jugar. Un altre avantatge, en forma de goal average respecte als rivals, que va aconseguir quan era aquell equip que meravellava tothom. Si falla, el Barça estarà en mans dels dos rivals madrilenys –que tenen els dos partits de semifinals de la Champions enmig d'aquesta minilliga.

El Barça no tindrà temps per llepar-se les ferides. Dimecres hi ha un altre partit, a Riazor, contra el Deportivo, i dissabte vinent arriba l'Sporting al Camp Nou. Dos duels que els blaugrana haurien de guanyar, i que guanyaran si afinen una mica més la punteria, cosa que no van fer anit. Ahir hi va haver futbol, però desencert. Massa desencert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)