Editorial

L'EDITORIAL

La primera de les ‘finals' del Barça

Malgrat
la caiguda
en picat de l'equip,
en aquests moments l'únic que depèn de si mateix per ser campió de lliga és el Barça

Al Barça li queden sis partits per acabar la temporada: cinc de lliga i la final de la copa. Si els guanya tots, tancarà la temporada amb dos títols, el de la lliga i el de la copa. Perquè malgrat la caiguda en picat de l'equip després de la represa per l'aturada dels partits de seleccions, en aquests moments, l'únic equip que depèn de si mateix per ser campió de la lliga i de la copa és el Barça. És clar que també ho era abans de jugar contra el València, i va fallar.

Guanyar avui a Riazor és imprescindible per als blaugrana. Podria ser que el Barça acabés sent campió de la lliga sense guanyar tots els partits, però seria millor no entrar en aquesta situació. Futbolísticament parlant, el Barça està més que capacitat per guanyar avui a Riazor. Ho va demostrar contra el València, en un partit en què va fer prou futbol per emportar-se els tres punts, però en què va acabar condemnat per les errades que va cometre a les dues àrees, al davant i al darrere.

Riazor és un camp propici per al Barça, i més encara per a Leo Messi, ja que no hi ha perdut mai i ha fet tres gols en les dues últimes ocasions en què hi ha jugat. Superat aquella mena de bloqueig que semblava que l'argentí tenia per fer el gol 500, cal esperar que avui es recuperi la millor versió del 10 blaugrana, que el Barça necessita per completar la temporada amb algun títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)