Editorial

L'EDITORIAL

El caràcter i els gols d'un equip campió

Suárez ha marcat 11 dels 21 gols que
el Barça ha fet en la minilliga que va començar després de la desfeta contra el València

Dos dies abans del partit final de la lliga a Granada, Luis Suárez va ser l'encarregat de posar veu al que sent i pensa la plantilla del Barça abans d'un enfrontament decisiu. El davanter uruguaià és un home de caràcter, però també un jugador d'equip i ahir va deixar clar les dues coses. Va recordar a tothom que l'única cosa que compta és guanyar el títol de la lliga i que està segur que el Granada no els podrà superar quant a confiança, compromís i ambició. I també va deixar clar que tot i que li faci molta il·lusió emportar-se el Pichichi de la lliga espanyola i la Bota d'Or com a màxim golejador europeu, res d'això servirà de res si el Barça no guanya la lliga.

Luis Suárez és un home clau en aquest Barça. Ho ha estat durant tota la temporada i també en la reacció dels blaugrana després de l'immens sotrac del mes d'abril, que va fer desaparèixer les possibilitats que el Barça fos el primer equip que era capaç de guanyar dos cops seguits la Champions i que va comprometre un títol de lliga que semblava a la butxaca dels blaugrana. Suárez ha marcat 11 dels 21 gols que l'equip de Luis Enrique ha aconseguit en la minilliga que va començar després de la desfeta contra el València, en què només valia guanyar. Queda un últim esforç al camp del Granada, i Luis Suárez va deixar clar ahir a tots els aficionats que l'equip anirà a totes i que no fallarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)