Editorial

L'EDITORIAL

Continua l'hegemonia del Barça

El que ha fet
el Barça aquests últims partits de
lliga no s'hauria aconseguit
en una altra època

Finalment, la lliga 2015/16 ja és del Barça. L'equip de Luis Enrique ja és campió i ho va ser ahir a la tarda al Nuevo Los Cármenes de Granada com ho podia haver estat la setmana abans en el partit contra l'Espanyol al Camp Nou o al camp del Betis. Perquè, com va recordar ahir Gerard Piqué, el Barça ha hagut de guanyar aquesta lliga dues vegades. Fa moltes setmanes que tots donàvem la lliga per guanyada quan va arribar el que ningú s'esperava, que l'equip, després d'encadenar 39 partits sense perdre guanyés un punt de dotze en la lliga i quedés fora de la Champions. La nit que el Barça va perdre al Camp Nou contra el València el Barça es va quedar sense xarxa. En pocs dies va esgotar el compte d'errades. Calia que guanyés els cinc últims partits per ser campió i aquells descomunals treballs d'Hèrcules van culminar ahir a Granada. Cinc victòries, 24 gols a favor i cap en contra, el títol de lliga i el Pichichi per a Luis Suárez.

El Barça és l'equip hegemònic en el futbol espanyol, encara que un equip de Madrid guanyi la lliga de campions. Sis títols guanyats en les últimes vuit lligues demostren que el futbol del Barça continua vigent i que les pors atàviques dels culers van desapareixent. El que ha fet el Barça aquests últims partits no s'hauria aconseguit en una altra època. Els temps continuen canviant. I diumenge vinent, la final de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)