Editorial

L'EDITORIAL

I els culers surten a celebrar la lliga

El Barça
va saber reaccionar
i és el campió. A veure si al final resultarà que ser segon és un èxit i campió,
un fracàs

Si algú tenia algun dubte de com rebria l'afició del Barça el títol de lliga guanyat dissabte a Granada ahir en va tenir una demostració. Els culers van sortir al carrer a Barcelona per seguir la rua dels campions i celebrar el triomf a l'engròs. Guanyar no cansa mai i guanyar la lliga de futbol a can Barça, encara menys. Que l'equip de Luis Enrique hagi hagut d'esperar fins a l'última jornada per ser campió, quan al març semblava que s'emportarien el títol sense baixar de l'autocar, no li treu cap mèrit. Al contrari, demostra de quina fusta està fet l'equip.

El Barça és campió de lliga. I diumenge ho pot ser de copa, o no. I no estarà en la final de la Champions, que serà per al Real i l'Atlético. No es pot negar que el desenllaç de la Champions pot acabar influint en l'estat d'ànim del culer, però això encara s'ha de veure. El que està al sac i ben lligat és el títol de lliga, el campionat de deu mesos de lluita, que ara alguns ens volen fer creure que no val res depenent de com acabin les altres competicions. El Barça és el campió perquè, tot i que va fallar en un tram de la lliga, va saber reaccionar a temps. El subcampió, el Real Madrid, també va fallar al principi i per molt rècord de dotze victòries seguides per acabar la lliga que hagi fet, li han faltat dos punts per poder ser campió. A veure si al final resultarà que ser segon és un èxit i campió, un fracàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)