Editorial

L'EDITORIAL

Batusses a tort i dret igual a estelades

Per la UEFA,
el que va passar a Marsella i l'exhibició de banderes en un estadi mereix la mateixa sanció

La UEFA va dictar ahir sentència pels incidents que els aficionats de les seleccions d'Anglaterra i Rússia van protagonitzar dissabte a Marsella abans i durant el partit que va enfrontar aquests dos equips en l'Eurocopa. Si diumenge la UEFA va amenaçar els dos equips de desqualificar-los de la competició si es repetien els incidents, ahir va concretar aquesta amenaça en el cas de Rússia: va decidir desqualificar Rússia de la present edició de l'Eurocopa, però al mateix temps va deixar la sanció en suspens a condició que no es repetissin els incidents. A més, la UEFA va imposar una multa de 150.000 euros a la federació russa pels incidents que van provocar els seus aficionats.

150.000 euros, una quantitat gens menyspreable, però que és casualment la mateixa que la UEFA va imposar al Barça el 3 de juny per la reiterada exhibició d'estelades per part dels aficionats culers en els partits de la Champions. Per la UEFA, doncs, el que va passar a Marsella, amb els aficionats estomacant-se de valent, i la pacífica exhibició de banderes a les graderies d'un estadi mereixen la mateixa sanció. Ja sabem que, segons la UEFA, les estelades generen violència, però fins i tot ells haurien de reconèixer que aquí falla alguna cosa. Als responsables de la UEFA, amb Ángel María Villar al capdavant, els hauria de caure la cara de vergonya per tot plegat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)