Editorial

L'EDITORIAL

El Barça fa un primer pas important

En un partit amb molts punts es va imposar, en canvi, la millor defensa,
que és la
del Barça

Si hem de fer cas de les estadístiques, el Barça va fer ahir un pas molt important per guanyar la lliga Endesa. Els últims 20 campions han estat els equips que han guanyat el partit que obria la final. I ahir l'equip que dirigeix Xavi Pascual va derrotar el Real Madrid amb una cistella final de Stratos Perperoglou en l'últim instant en un partit agònic. Les estadístiques, però, són això, xifres que serveixen per adornar els enfrontaments esportius, i no hi ha cap seguretat que el Barça se n'acabi sortint.

El Barça i el Real Madrid van oferir ahir al Palau un partit inesperadament ofensiu. I, a més, en un partit amb molts punts va guanyar el Barça, quan tot hauria de fer pensar que, en aquestes circumstàncies, la victòria hauria d'haver estat per al millor atac, que és el del Real Madrid, però en canvi es va imposar la millor defensa, que és la del Barça.

Sigui com sigui, el Barça mana en la sèrie i demà tindrà l'ocasió de sumar un segon punt que li asseguraria, com a mínim, tornar al Palau. El Barça, però, ha de tenir clar que, igual que va acabar guanyant, podia haver acabat perdent. La cistella final del grec, en una acció que no va ser l'encert aïllat d'un jugador sinó una combinació entre diversos homes, tot i que només restaven tres segons, va decidir un partit, però encara queda molta lluita, molt de bàsquet i pot passar de tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)