Editorial

L'EDITORIAL

Amagar l'estil del Barça, un clàssic

Els que reclamen la Pilota d'Or per a Messi a la tardor se n'oblidaran perquè a Madrid tenen un candidat perpetu

En els últims anys en les grans competicions internacionals per seleccions els mitjans de comunicació espanyols s'han enamorat,
és clar, de l'estil de la seva selecció, guiada en aquesta Eurocopa pel trident que formen Piqué, Busquets i Iniesta. No s'ha de ser un saberut ni un estudiós en teoria i pràctica del futbol per reconèixer a qui cal donar les gràcies pels èxits de l'equip espanyol, que han coincidit amb l'era més prodigiosa, no només pel que fa a joc sinó també a títols, del FC Barcelona.

La rivalitat del Barça amb el Real Madrid –un equip, com va dir ahir Joachim Löw, que juga a una altra cosa– ha impedit de forma injusta que l'estètica de l'equip culer, que va arribar a l'excel·lència amb Pep Guardiola, hagi estat valorada de forma justa pels mateixos mitjans que ara eleven als
altars l'equip de Vicente del Bosque, que també ha reconegut que les diferències amb el FC Barcelona són mínimes, sobretot quan el mig del camp el formaven Busquets, Xavi, Iniesta i Cesc, tots quatre formats a la Masia.

Ara alguns reclamen hipòcritament fins i tot la Pilota d'Or per a Iniesta, però recordeu quan comenci la tradicional campanya de tardor per aquest guardó. Els mitjans de Madrid ja tenen el seu candidat perpetu, i no és ni serà mai cap jugador del FC Barcelona, però moltes flors que li caiguin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)