Editorial

L'EDITORIAL

I Michael Phelps torna a guanyar

Diumenge, en els Jocs de Rio, Michael Phelps afegia una altra medalla, i d'or, el seu increïble palmarès

Fa quatre anys, Michael Phelps va marxar dels Jocs de Londres com l'esportista més guardonat en la història dels Jocs Olímpics. Amb les quatre medalles d'or i dues de plata que havia aconseguit a Londres, havia completat un palmarès de 22 medalles –divuit d'or, dues de plata i dues més de bronze–. Phelps, amb 27 anys, ho deixava.

Diumenge a Rio, Michael Phelps afegia una altra medalla, i d'or, al seu increïble palmarès. Amb 31 anys, el Tauró de Baltimore era una peça clau en l'equip dels Estats Units, que reconqueria l'or en una prova emblemàtica per a ells, els relleus de 4x100 m lliure. Phelps va mostrar tota la seva classe i el seu coratge, com si no hagués passat tot el que li ha passat, dins i fora de la piscina, en aquests últims anys i se'l va veure molt emocionat, al costat dels seus companys d'equip, quan es va consumar la victòria.

I tot plegat en una jornada de finals meravellosa, on justament la final que va disputar Phelps va ser l'única en què no es va veure un rècord mundial –tampoc feia falta–. La sueca Sara Sjöström en els 100 m papallona, el britànic Adam Peaty en els 100 m braça i la nord-americana Katie Ledecky ens van fer viure una jornada de natació de les que no s'obliden. La natació està demostrant fins ara a Rio per què és un dels grans esports del programa olímpic de tots els temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)