Editorial

L'EDITORIAL

Messi demostra que té molta fam de futbol

Queden tres dies per al partit de Sevilla, i Luis Enrique ha d'acabar de polir coses
per afrontar el primer títol de la temporada

El Barça pot estar tranquil de cara a la final de la supercopa que ha de jugar a doble partit contra el Sevilla. Messi té fam, molta fam, i ahir ho va demostrar contra la Sampdoria en un Gamper que, com tants d'altres, no passarà a la història. L'argentí va fer dos gols i en va donar un a Luis Suárez i va ser l'estrella indiscutible de la posada en escena de l'equip de Luis Enrique al Camp Nou davant els aficionats culers i un munt de turistes. Amb els dos gols que va marcar ahir, Messi assoleix un altre rècord: ja és el màxim golejador de la història del torneig que recorda el fundador del Barça. Això sí, empatat amb set gols amb Asensi, Stòitxkov i Txiki Begiristain. Ser el màxim golejador, en solitari, del torneig, queda per a la temporada vinent.

El Barça va tenir ahir la intensitat que no va tenir a Wembley contra el Liverpool, tot i que que un equip com la Sampdoria et faci dos gols no diu gaire de l'eficàcia defensiva de l'equip. Luis Enrique va fer jugar tots els seus homes –Umtiti i André Gomes van tenir els seus primers minuts– i els constants canvis tampoc van permetre que els aficionats es fessin una idea exacta del moment en què està l'equip. Queden tres dies per al partit de Sevilla, i Luis Enrique ha d'acabar de polir coses per afrontar amb plenes garanties el primer títol de la temporada. El bon moment de Messi és un bon i molt important primer pas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)