Editorial

L'EDITORIAL

Comença la millor lliga del món

La Premier és la lliga més rica del món,
i la igualtat entre els favorits la converteix també en la lliga més atractiva

La Premier League ja era un campionat apassionant aquests últims anys amb desenllaços inesperats, com la monumental sorpresa de l'última lliga amb el títol del Leicester City. La lliga que comença aquest cap de setmana encara es presenta més atractiva. Els clubs, tots en mans privades, tenen més diners que mai gràcies a l'últim contracte televisiu, i no han escatimat a l'hora d'invertir en reforços. El més sonat, el del francès Paul Pogba, el traspàs més car de la història. La seva arribada al Manchester United hauria de revitalitzar un dels històrics del campionat, en hores baixes. Per acabar-ho d'adobar, els de Manchester s'han posat a les mans de José Mourinho just l'any en què a l'altre equip de la ciutat hi ha arribat Josep Guardiola, un tècnic que hauria de revolucionar el clàssic estil britànic. El City s'ha gastat 193 milions en fitxatges.

Però el duel a les banquetes no s'acaba aquí. Antonio Conte és també una aposta valenta del Chelsea i Jürgen Klopp vol mantenir la línia ascendent del Liverpool, sense oblidar que Claudio Ranieri té al Leicester el mateix bloc que l'any passat va ser campió. Però els equips mitjans, que en la lliga espanyola ni aspiren a res ni poden competir amb els dos grans, també tenen possibilitats de lluitar per un lloc per a la Champions, com va fer la temporada passada el Totthenham de Pochettino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)