Editorial

L'EDITORIAL

El Barça assumeix el rol de favorit

Fa un any
el Barça
va perdre
la supercopa d'Espanya. Les circumstàncies són ara molt diferents, més favorables als de Luis Enrique

S'han acabat les proves i el Barça, encara sense Neymar, afronta avui el primer partit amb un títol oficial en joc, l'anada de la supercopa d'Espanya contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán. Per la competició que es tracta i pel rival, és d'aquells títols que ponderen més en negatiu quan es perden que en positiu quan es guanyen i, a més, tenen la característica de ser els primers de la temporada. Passaran mesos abans de poder guanyar-ne més.

El Sevilla hi arriba més conjuntat perquè va començar la preparació setmanes abans, i el suposat cansament després de l'esforç de dimarts en la supercopa d'Europa ha de tenir una influència molt minsa, perquè cinc dies són suficients per a la recuperació. Però aquest factor no ha de ser suficient per considerar-lo favorit. Aquest és el Barça, i el discurs oficial que sostenen tant el club com el mateix Luis Enrique –la millor plantilla dels últims anys– no permet matisos en una sèrie a doble partit contra un rival que ha viscut una renovació substancial.

Fa un any el Barça va iniciar la temporada guanyant la supercopa d'Europa i, segurament castigat pel cansament d'aquell partit a Tbilisi i una pretemporada poc racional, va perdre la supercopa d'Espanya. Les circumstàncies són totalment diferents i les necessitats, també: a l'equip de Luis Enrique li convé iniciar la lliga amb un títol i sense cap ombra de dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)