Editorial

L'EDITORIAL

Luis Enrique ja té tot el que volia

El Barça
ha arribat a l'aturada
de la lliga
pels partits de les seleccions amb la feina feta. I ben feta. També als despatxos

El Barça ha arribat a l'aturada de la lliga pels partits de les seleccions amb la feina feta. I ben feta. La supercopa d'Espanya, el primer títol de la temporada, ja és al sarró blaugrana, i l'equip de Luis Enrique ha guanyat els dos primers partits de lliga i, a més, oferint bon futbol i bons resultats, amb la golejada al Betis (6-2) en l'estrena del campionat al Camp Nou i la treballada i reduïda victòria de diumenge contra l'Athletic Club a San Mamés (0-1). Ara només cal desitjar que l'aturada no provoqui cap baixa i que ajudi en la recuperació d'Iniesta. I tornarà Neymar.

El Barça ha fet la feina fins i tot als despatxos. El club farà oficial avui el fitxatge de Paco Alcácer, que finalment serà el quart davanter que tant ha demanat Luis Enrique. Els blaugrana pagaran 30 milions al València pel jugador de 23 anys. D'aquesta manera es tancarà el capítol d'incorporacions i el tècnic asturià ja tindrà a les seves ordres tots els futbolistes amb què haurà d'afrontar el curs. En total, hauran estat sis fitxatges i una despesa de 122 milions d'euros, variables a part.

El temps i els resultats diran si el Barça s'ha reforçat bé aquesta temporada, però el que no es pot negar és que ho ha fet amb previsió de futur. La plantilla s'ha rejovenit, i ara Luis Enrique podrà disposar d'aquell fons d'armari que va trobar a faltar en alguns moments del curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)