Sabadell

Un repte a l’altura

Sabadell. Després de vèncer el Mallorca, els arlequinats volen allargar el seu bon moment amb un triomf contra el Rayo Vallecano, un altre rival que busca l’ascens a primera divisió

El Sabadell té l’oportunitat de sortir dels llocs de descens si aconsegueix guanyar el Rayo Vallecano avui (18 h) a la Nova Creu Alta. El conjunt arlequinat necessita complir amb la quota de victòries (quatre en els darrers sis partits) per aspirar a la permanència. Ho haurà de fer amb la moral pels núvols després del que va suposar el triomf contra el Mallorca la setmana passada (1-0), i amb un nivell d’exigència similar, ja que els madrilenys volen, amb una victòria, ingressar en els llocs de promoció i deixar el Girona a l’estacada.

“Hem de continuar jugant al límit i amb el sentiment d’urgència i màxima necessitat”, afirma l’entrenador del Sabadell, Antonio Hidalgo, conscient que aquesta fórmula ha anat molt bé al seu equip. Des de l’entrada del de Canovelles com a entrenador arlequinat, l’equip ha mostrat la seva millor versió en els moments decisius: “Es juga per sensacions i ànima. La fortalesa mental és importantíssima, i l’equip que sigui capaç de controlar i de gestionar aquestes situacions hi tindrà molt de guanyat. Jo soc optimista perquè conec molt bé els meus jugadors.” Hidalgo recupera Stoichkov, absent la setmana passada perquè el Sabadell jugava contra l’equip que té els seus drets, i també podrà disposar del lateral Cornud i Edgar Hernández, tot i que no s’espera que cap d’ells jugui des de l’inici. La presència de Cornud, precisament, serà significativa en el tram final de curs, ja que és un actiu molt valuós en les jugades d’estratègia, precisament allà on el Sabadell ha fet fortuna en les darreres jornades.

El Rayo, en canvi, arriba amb la baixa important de Mario Suárez en l’eix defensiu, però confia que la profunditat de la seva plantilla li permeti aspirar als llocs de privilegi.

8 Partits guanyats 16

13 Partits empatats 9

15 Partits perduts 11

33 Gols a favor 43

42 Gols en contra 34

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)