Sabadell

El Sabadell confia en l’ajut aliè per salvar la categoria

2a divisió A. El conjunt arlequinat necessita la col·laboració d’equips que no s’hi juguen res per assolir l’objectiu de la permanència

Al contrari del que tothom podia pensar, amb 43 punts i una jornada per acabar, el Sabadell continua viu a la segona divisió. Els arlequinats no només van guanyar el primer match ball per evitar el descens sinó que arriben amb possibilitats sòlides de salvar la categoria. Per fer-ho, necessiten guanyar i que altres equips hi col·laborin amb un resultat beneficiós. El Sabadell se salvarà si es compleixen dos dels següents resultats: la victòria de l’Espanyol contra l’Alcorcón, la victòria o l’empat de Las Palmas i el Rayo, que juguen contra el Logroñés i el Lugo, respectivament.

El Sabadell juga en la darrera jornada de lliga contra un equip que no s’hi juga res. La diferència de tensió competitiva entre un equip que lluita per la seva vida i un equip que ja ho té tot fet és notable i la va poder comprovar el conjunt arlequinat en el partit contra la Ponferradina (2-0), a qui va guanyar amb certa solvència. De fet, aquest és el principal temor a la capital vallesana. “És clar que el Rayo se la juga [entrar a play-off] i ho haurà de donar tot”, raonava l’entrenador del Sabadell, Antonio Hidalgo, sobre el rival del Lugo. L’Espanyol també farà de jutge en la part baixa de la classificació perquè juga contra l’Alcorcón. Els arlequinats necessiten un triomf dels blanc-i-blaus, que es juguen el títol honorífic del campionat de lliga (tenen un punt més que el Mallorca), tot i que només han guanyat un partit dels últims quatre. “L’Espanyol vol ser campió. Ha fet un any espectacular. De fet, he sentit Vicente Moreno parlar de guanyar la lliga i crec que aniran a totes a Alcorcón”, ha comentat Hidalgo. Menys esperances hi ha a Las Palmas, que fa algunes jornades que no s’hi juga res, tot i que dilluns passat el seu triomf va enviar al descens l’Albacete (3-2).

A banda de confiar en la resta, el Sabadell necessita fer la seva feina, però l’equip se sent fort. “Ens calia una victòria per tota la feina i arribarem molt forts a l’últim partit. Sempre hem estat junts”, diu el capità Cuevas.

PER SALVAR-SE...

Necessita guanyar a Miranda i que dos de tres rivals directes punxin

ELS EQUIPS

Confiança en les ganes de l’Espanyol i la necessitat del Rayo Vallecano
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)