Sabadell

El Sabadell espera la decisió d’Hidalgo i Manzanera per començar a moure fitxa

Sabadell. L’entrenador i el director esportiu ja saben les intencions del club de retenir-los però tots dos esperen donar una resposta segons el projecte que hi hagi al davant

El Sabadell ja ha decidit que vol continuar amb l’entrenador actual, Antonio Hidalgo, i el director esportiu, José Manzanera. Tots dos ja s’han reunit amb el club i saben que la junta directiva aposta per la seva continuïtat. Ara, la pilota és a la seva teulada ja que tant Hidalgo com Manzanera esperen saber quin serà el projecte del Sabadell per acceptar la proposta i començar a treballar en la confecció de la plantilla de la temporada que ve.

El club va fer una aposta forta per Antonio Hidalgo, que té encara un any més de contracte. El tècnic de Canovelles sempre ha manifestat el seu sentiment pel club però mai ha donat per fet que la temporada vinent sigui a la banqueta arlequinada. Esteve Calzada, en canvi, sí que ha explicat públicament que la intenció del club és retenir-lo. “Considerem que és el millor entrenador que podem tenir”, ha dit el president. Dijous passat, les dues parts es van reunir i ara només falta posar fil a l’agulla sobre quin escenari econòmic tindrà el club la temporada que ve i quin projecte podrà tenir el club en una categoria en què l’exigència serà molt alta. El director esportiu, José Manzanera, també té contracte en vigor i també sap que el club vol que continuï. Al voltant de la seva figura hi ha hagut menys consens, però finalment Manzanera és l’escollit per la junta directiva i també està esperant que el club presenti els números amb què haurà de treballar en aquesta fase entre temporades. De moment, Manzanera ja sap que haurà de buscar un porter titular perquè s’ha confirmat que Ian Mackay jugarà al Deportivo de la Corunya la temporada que ve. Mackay tenia un any més de contracte només en cas que l’equip es mantingués a la categoria, de manera que sortirà sense deixar cap compensació econòmica.

L’Ajuntament cedeix

L’Ajuntament de Sabadell ha volgut rebaixar la tensió amb el club després de les paraules de Calzada la setmana passada en una roda de premsa en què va demanar més suport institucional per part del govern de la ciutat, entre d’altres. El consistori s’ha agafat a les declaracions públiques de Calzada en el programa L’Arlequinat, en què el president ha dit que es disculpa per la forma però no pel fons ja que continua reclamant que l’Ajuntament col·labori activament en el finançament del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)