Seleccions

Pere Pons

Persistència i evolució sense aturador

De sorpresa a revelació acabant per la consagració al Girona i a segona A. Pere Pons, nascut a Sant Martí Vell el 20 de febrer del 1990, ha rebut el premi de conviure amb jugadors d'elit defensant la samarreta de la selecció catalana absoluta.

Dels camps de sorra de Celrà, passant per les categories inferiors del Girona, Pere Pons s'ha convertit en l'incombustible de Pablo Machín. El gironí és el clar exemple de persistència i evolució a còpia de treball incansable per triomfar en el món del futbol. Humil i de caràcter tímid, el futbolista del conjunt blanc-i-vermell veurà complert un somni, que serà encara més especial pel fet de realitzar-se a Montilivi, amb bona part de l'afició que normalment el coreja i acompanyat per molts dels seus familiars i amics. La crida de Pere Pons a la llista de 23 dels seleccionadors Gerard López i Sergio González tanca el cercle pel que fa als gestos envers Girona. I és que el de Sant Martí Vell és el millor representant possible de la demarcació, pel sentiment de catalanitat que fa palès sempre que pot però també per la qualitat i la progressió d'aquest, en el dia d'avui, sense límits.

Pocs futbolistes tindran la il·lusió que Pere Pons tindrà avui a la gespa de Montilivi, que viurà una altra gesta del seu jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)