Seleccions

El partit de Nadal, descartat

Selecció. La federació catalana, que tenia una proposta per jugar a Dubai contra el combinat de l’Aràbia Saudita, ha desestimat finalment aquesta opció i treballa per programar un amistós al maig, en el marc de la prèvia del mundial

Tot i que una proposta de darrera hora havia reactivat la possibilitat que Catalunya jugués aquest Nadal el tradicional partit amistós, aquest oferiment va quedar ahir desestimat. La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha tingut els últims mesos molts problemes per trobar un contrincant amb cara i ulls a qui enfrontar-se, de manera que a mesura que han anat passant les setmanes la possibilitat de disputar aquest duel s’ha anat esvaint. Els últims dies, però, la FCF va rebre una proposta per jugar a Dubai contra la selecció de l’Aràbia Saudita. El principal problema era el marge de temps per planificar la cita –tan sols dues setmanes– i, finalment, ahir aquesta possibilitat va quedar del tot desestimada. La federació, doncs, torna al pla B que ja tenia activat: jugar al mes de maig aprofitant que algunes seleccions mundialistes prepararan la cita prop de Catalunya. Seria llavors, doncs, quan es disputaria el partit amistós de cada temporada. El ventall de possibles contrincants amb un bon nivell s’ampliarà en aquelles dates i hi ha algunes seleccions que no veurien amb mals ulls jugar contra Catalunya. De fet, el rival de la selecció podria ser un combinat sud-americà, la qual cosa trencaria amb la tendència dels últims sis anys, en què els rivals han estat africans –tret dels partits contra el País Basc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)