Seleccions

Acaben sisens al mundial

Futsal. La selecció perd contra Colòmbia però obté la seva millor classificació.

CATALUNYA 8 COLÒMBIA 1

CATALUNYA:Jaume Bonada, Gabri Fargas, Nacho Vega, Sergi Climent, Òscar Blanco, Roger Aubareda, Ernest Tabueña, Sergio Saavedra, Eric Rodoreda, Josemi Lamora, Àlex Trilla i Dani Casanovas..COLÒMBIA:Moreno, Juantofirminio, Murillo, Betacruz, Pinilla, Abril, Estopiñán, Romero, Orejuela, Gómez, Pineda i García.GOLS:0-1 (2’) Pinilla; 0-2 (4’) Pinilla; 0-3 (5’) García; 0-4 (12’) Orejuela; 0-5 (15’) Orejuela; 1-5 (30’) Rodoreda; 1-6 (30’) Romero; 1-7 (33’) Pinilla; 1-8 (39’) García.ÀRBITRES:Leonardo Illesca (Argentina) i Rachid Oudgou (Marroc).

Catalunya ha tancat aquesta matinada la seva participació en el campionat del món de futsal de l’Argentina amb una clara derrota en el partit pel cinquè lloc contra Colòmbia (1-8), vencedora dels dos últims campionats. Tot i la derrota aquesta és la millor posició de la selecció en un campionat del món. L’equip havia estat tretzè el 2007 i setè el 2011.

En el duel , jugat a Puerto de Iguazú, els colombians han fet valer la seva superioritat tècnica i al descans ja manaven 0-5 amb una gran actuació del veterà Jayro Pinilla, una de les llegendes d’aquest esport, que en el partit d’avui s’ha retirat de la selecció.

Després del descans els jugadors que ha dirigit Jordi Reixach en el mundial han fet un pas endavant, s’han tret la por de sobre i han arribat a l’àrea més sovint, disposant de bones ocasions de gol. Rodoreda ha fet el gol de l’honor català, abans que els colombians rematessin la feina. La final del campionat la jugaran l’Argentina i el Brasil.