Seleccions

L’alerta pel coronavirus ajorna el partit de Catalunya

Selecció. El partit que s’havia de disputar entre el combinat català absolut i Jamaica queda ajornat fins que s’acordi una nova data després de les recomanacions del Ministeri de Sanitat per evitar riscos

El partit entre Catalunya i Jamaica finalment ha quedat ajornat fins que es trobi una nova data, segons el comunicat oficial que va emetre la Federació Catalana de Futbol, organitzadora de l’esdeveniment. Aquesta decisió, segons expressa el comunicat, s’ha pres seguint les directrius del Ministeri de Sanitat i el Consell Assessor del Pla de Protecció Civil de Catalunya amb partits que siguin amistosos i que no tinguin un impacte en cap classificació.

Tot i això, el Ministre de Sanitat de l’Estat, Salvador Illa, ha afirmat en les darreres hores que les mesures preses en altres països, amb referència a les restriccions de públic en esdeveniments esportius i d’altres com ara evitar la salutació entre els jugadors dels dos equips abans del matx, són exagerades. “Els partits entre equips que no provinguin de zones de risc no té sentit que no es disputin amb total normalitat”, va expressar Illa. “Mesures com el distanciament social i evitar el contacte no són necessàries al nostre país”, hi va afegir.

Un factor clau en la decisió acordada de no disputar el partit ha estat la posició de Jamaica, que no veia amb bons ulls viatjar a Europa. El duel s’havia de disputar el 30 de març al Camp d’Esports de Lleida i era la primera vegada que la selecció visitava la capital del Segrià. Les dues seleccions volen acordar una nova data per al futur.

RESTRICCIONS

El caràcter amistós del partit ha acabat sent decisiu per a l’ajornament

SANITAT

El ministeri, però, diu que les restriccions en països sense risc són exagerades

NEGATIVA

La posició de Jamaica, procliu a no viatjar a Europa, ha estat un factor clau

La final de la copa Catalunya, a Terrassa

o. robiró

El Llagostera i l’Hospitalet han rebut la confirmació oficial del canvi de seu de la copa Catalunya. Inicialment el partit pel títol s’havia de disputar a l’estadi municipal de Vic –tot i que la possibilitat de jugar al municipal de Palamós-Costa Brava també va estar unes setmanes sobre la taula–, però la il·luminació del camp no és suficient per poder retransmetre el partit per televisió. Televisió de Catalunya, a través del canal Esport3, l’emetrà en directe, i això ha obligat la federació a treballar per buscar una alternativa, que ja s’ha trobat. Finalment el partit es disputarà a l’estadi olímpic de Terrassa el dimecres 1 d’abril a les 20.30 h. El Llagostera jugarà aquesta final després d’eliminar en les semifinals el Prat, mentre que l’Hospitalet va superar el Badalona en la tanda de penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)