Seleccions

Gerard: “Esperem que la gent s’animi a venir”

La selecció catalana. sota les ordres de Gerard López, ha fet un entrenament aquest matí a Montilivi per preparar el duel d’aquesta tarda contra Jamaica (18.45 h). Després ha parlat l’entrenador, que ha fet una crida a l’afició perquè s’apunti a la festa. “Esperem que la gent vingui i s’animi la venda d’entrades perquè ens ha estat costant”, ha admès el tècnic. “Podem ajuntar poques vegades aquest equip i tots els jugadors vénen per voluntat pròpia, per la il·lusió que tenen. entenc que costa vendre el partit perquè la gent està fins al capdamunt del futbol.”

Entra Rubén Sánchez

L’últim canvi en la convocatòria ha estat la incorporació de Rubén Sánchez (2001), lateral dret de l’Espanyol, per substituir Sergio Gómez (Anderlecht). Serà el tercer jugador de l’Espanyol convocat pel partit al costat de Sergi Gómez i Javi Puado. Sánchez es va formar al futbol base del CF Badalona abans de fitxar pel club blanc-i-blau. Va debutar amb el primer equip el passat 18 d’octubre contra el Cadiz. La resta de convocats són Rubén Alcaraz, Carles Aleñá, Edgar Badia, Marc Bartra, Dani Cárdenas, Álex Collado, Marc Cucurella, Gerard Deulofeu, Salva Ferrer, Edgar González, Gerard Gumbau, Ferran Jutglà, Arnau Martínez, Pere Milla, Òscar Mingueza, Ález Moreno, Brian Oliván, Javi Puado, Riqui Puig, Oriol Romeu i Cristian Tello.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)