Seleccions

Jordi Casals podria quedar avui mateix en minoria a la junta

Quinze directius de la junta directiva de Jordi Casals podrien presentar avui mateix una dimissió en bloc que deixarà l'actual president de la federació en minoria, un fet que l'obligarà a convocar eleccions immediatament un any i escaig després d'haver estat investit màxim mandatari.

La rebel·lió a bord la capitanejarà el vicepresident Andreu Subies, que des de fa temps s'ha mostrat força contrari a la gestió de Casals, si bé no ha fet públic el seu descontentament. Subies no escollirà l'opció d'una moció de censura, que l'obligaria a convèncer dues terceres parts de la junta, sinó que simplement abandonarà la directiva. El vicepresident, però, s'endurà amb ell tots els representants del futbol de base, el sector lleidatà i algun directiu més. És pràcticament segur que té més de la meitat de la directiva convençuda que cal fer un canvi de rumb, i que cal fer-ho de manera urgent.

La falta de transparència, el poder que Xavi Torres continua tenint a la federació i el mal balanç econòmic (producte de polèmiques com la que es manté amb l'AFA i Asisa) són, entre altres qüestions, alguns dels arguments que esgrimeix aquest grup de detractors de la gestió de Casals.

Així doncs, després del partit contra Hondures, la d'avui podria ser la jornada dels vidres trencats a la federació, una institució que no sap viure en pau. En el cas que s'hagin de convocar eleccions, no cal ser Einstein per deduir que un possible candidat sorgirà entre alguns dels dimissionaris, que tindrien el suport de diversos integrants de la vella guàrdia, com ara Miguel García.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)