Franja TV3

Dilluns, 18 novembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
El programa connecta en directe amb el TSJC, on comença el judici al president de la Generalitat, Quim Torra, per desobediència, per no haver retirat el llaç groc de la façana del Palau de la Generalitat en el termini que li va donar la Junta Electoral en la campanya del 28A, i comenta tot el que vagi passant en una taula d'anàlisi amb els periodistes Milagros Pérez Oliva, Ferran Casas, Carles Fernández i la professora de Dret Constitucional de la UB Mar Aguilera.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Calamars estofats
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Edu, sense esperar la Marta, explica a el Quim la idea d'organitzar, des del Billar Burger, un torneig de gamers. D'altra banda, la Marta es molesta perquè se l'han saltada i l'Edu queda amoïnat. L'Ivan i la Sílvia, mentrestant, fan pinya desacreditant una clienta que diu que li han venut un coixí amb puces, però resulta que és veritat. Mentre la Sílvia condueix, tota sola, la sessió de teràpia al centre, l'Ivan descobreix que tenen una plaga de puces al magatzem; i aquí no s'acaben les desgràcies. Alhora, el Farid té por de quedar-se sol a casa mentre la Manar treballa de nit, i la Manar permet que el seu fill convidi un amic a dormir. A la nit, els nois tenen problemes amb un veí.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
El foraster
Rodonyà
Rodonyà és un poble de la comarca de l'Alt Camp, epicentre de les calçotades, i on Quim Masferrer arriba amb un objectiu molt concret: descobrir tots els secrets que envolten aquesta popular tradició. Per aconseguir-ho, es deixa guiar pels veïns del poble, començant pel grup que seu al banc de la plaça. I tot i que tots ells es consideren autèntics mestres calçotaires, no hi ha manera que es posin d'acord en cap dels processos necessaris per fer una bona calçotada.
Altres
Durada: 60'
22.55
Al cotxe
Ada Parellada, Tortell Poltrona, Mercè Pons
Ada Parellada recorda els estius de la seva infantesa a la casa de la besàvia al Maresme, i parla de la relació amb els germans, del valor del treball transmès pel pare i de la importància de ser una dona independent inculcada per la mare. Tortell Poltrona explica la relació que té amb el Montseny des que era un nen, i és que durant 10 anys va passar cada estiu en una casa de colònies a Seva, on la seva mare feia de cuinera. Reivindica el paper del pallasso com a artista capaç de parlar d'emocions, de sentiments com la tendresa, de la vida i fins i tot de la mort. Mercè Pons parla dels seus orígens, de la infantesa molt lligada als boscos del Montseny, i explica que ara, finalment, ha aconseguit fer realitat el somni de tornar a viure al bosc amb la seva família. També repassa la seva trajectòria professional, i els moments complicats a mesura que et vas fent gran i hi ha menys ofertes laborals.
Altres
Durada: 65'
00.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.40
Gran reserva
Xou
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 65'
02.45
Ritmes a l'estudi
David Pastor & Smothtime. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Biel & Randy. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Jaume Gispert Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 15'