Franja La 1

Dissabte, 23 maig de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'
08.50
MasterChef
De dos en dos, i per relleus davant els fogons, els aspirants cuinen llobarro en crosta amb salsa choron, un plat mític del cuiner francès Paul Bocuse, creador de la nouvelle cuisine. El xef Luis Valls, amb dues estrelles Michelin, els porta aquest plat. A més, l'actriu Yolanda Ramos, aspirant de la quarta edició de MasterChef Celebrity, cuina amb un dels concursants. Més tard, les cuines del programa viatgen a La Rioja, on els aspirants coneixen les riqueses gastronòmiques de la zona. Pepe Rodríguez dissenya un menú basat en receptes clàssiques de La Rioja, mentre que Jordi Cruz trasllada aquests plats a l'alta cuina. Posteriorment, amants de el vi i experts en gastronomia degusten el que han cuinat els equips. Finalment, en la prova d'eliminació, els davantals negres fan servir tècniques de cuina com escalfar, flamejar, nitrogenar, osmotizar, fumar i gelificar. La Teresa, finalista de la setena edició de MasterChef, els dóna suport en aquest repte.
Altres
Durada: 190'
12.00
Viaje al centro de la tele
Momentazos Un, dos, tres
Un viatge simpàtic i sorprenent pels millors moments de l'Un, dos, tres, el concurs dels concursos de la televisió a Espanya. Moments inèdits de les gravacions, els càstings de les secretàries, els millors moments d'humor, les millors actuacions musicals i molt més.
Altres
Durada: 60'
13.00
Coronavirus: Última Hora
Informació actualitzada de la situació del coronavirus a Espanya.
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Quien siembra amor...
La Julie, una pagesa de 35 anys, ajuda el Djibril, un immigrant de Mali, donant-li feina en una granja. La Julie, a canvi, li demana que es faci passar pel seu xicot.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Los padres de ella
El Greg ha d'assistir al casament de la germana de la Pam, la seva nòvia. Llavors aprofita l'ocasió per demanar-li matrimoni i mostrar als sogres que té bones intencions. Però el seu sogre, exagent de la CIA, no li ho posa gens fàcil.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.10
Cine de barrio: Las panteras se comen a los ricos
El José és un solter ric i independent que després de tres anys de relació amb el seu amant decideix deslliurar-se d'ella. Però ella no està disposada a deixar-lo anar fàcilment i després de diversos intents per cridar la seva atenció, al final es resigna a deixar-lo marxar, en assabentar-se que es casarà amb una noia formal i de bona família.
Pel·lícules
Durada: 80'
20.30
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 45'
21.45
Informe semanal
Inclou Atención primaria en alerta i El milagro portugués: Els alumnes portuguesos majors de 16 anys han tornat aquesta setmana a les classes. Torna també l'activitat als comerços, als restaurants i l'esport. Portugal avança amb prudència cap a la segona fase de desescalada amb unes xifres de pandèmia envejables comparades amb les d'altres països. L'anomenat miracle portuguès ha suposat una lliçó de col·laboració entre govern i comunitat científica, una classe política bolcada en el consens, no en la divisió, i una població responsable i respectuosa amb el confinament.
Altres
Durada: 30'
22.15
Pel·lícula: Agosto
La família Weston es reuneix a la seva casa d'Oklahoma, amb motiu del funeral del pare, que ha mort en circumstàncies estranyes. El retrobament serveix per fer aflorar tots els conflictes i retrets soterrats pel temps. La mare, greument malalta, i les tres filles, amb una vida sentimental desastrosa, centren el conflicte. Si hi ha alguna cosa que les uneix, a banda dels llaços de sang, és la incapacitat per a ser felices. Sembla que viuen per fer-se mal, per un motiu o un altre, volent o sense voler, i que estan condemnades a viure soles.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.05
Pel·lícula: 3 generaciones
El Ray és un adolescent transgènere que decideix sotmetre's a una operació de canvi de sexe de dona a home. La Maggie, la seva mare soltera, ha de trobar el pare biològic del Ray per aconseguir el seu consentiment legal per a l'operació. La Dolly, l'àvia del Ray, no accepta que ara té un net. Juntes han de confrontar les seves identitats i abraçar la seva força com a família per arribar a l'acceptació i l'enteniment.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.30
Pel·lícula: Me necesitas
El jove Tyler Hanson està molt enamorat de la seva xicota Ali, però després d'una forta discussió passa una nit inoblidable amb la sexy Holly Viola. L'endemà, descobreix perplex que la Holly és una nova estudiant a la seva escola.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'