Franja La 2

Dissabte, 23 maig de 2020
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 80'
07.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Conciertos de la Orquesta Filarmónica de Viena. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
La gran escapada italiana de Jamie
Avui: Sicilia, Marítimo, Monasterio i Las Marcas.
Altres
Durada: 95'
11.05
La vida secreta del zoo
La vida secreta del zoo en Navidad
Chester Zoo és la llar de més de 20.000 animals de més de 500 espècies, dona feina a 700 persones i acull 1,4 milions de visitants cada any. Aquest espai mostra la intensa vida del zoo quan no hi ha ningú al davant.
Documentals
Durada: 45'
11.50
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
12.20
El hombre y la tierra: fauna ibérica
Los señores del bosque
Amb motiu del 30è aniversari de la mort de Félix Rodríguez de la Fuente, la cadena reposa aquesta sèrie divulgativa en la qual el mític presentador mostra les riqueses de la natura i la fauna espanyoles.
Documentals
Durada: 60'
13.20
Nacido explorador
Namibia: guepardos salvajes
Avui Richard Wiese viatja fins a Namíbia per saber més sobre la carrera dels guepards per la supervivència. També coneix la doctora Laurie Marker, una experta en guepards, que ha aconseguit reintroduir a la natura més de 600 guepards orfes o ferits.
Documentals
Durada: 25'
13.45
A mi yo adolescente
Generaciones
Espai que, des del diàleg i la reflexió, mostra la visió generacional dels adolescents d'avui sobre grans temes universals com l'amor, la llibertat, l'amistat, les pors, entre molts altres. Una conversa sense paternalismes ni prejudicis que pretén escoltar allò que els preocupa i els mou. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 45'
14.30
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
14.40
La felicidad está en el plato
Alaska
A Alaska, una de les regions més hostils del món, el xef Rob Kinneen dedica totes les seves energies a revolucionar els hàbits culinaris dels seus habitants revitalitzant la cuina i cultura dels pobles indígenes de la zona, utilitzant els rics productes locals.
Documentals
Durada: 25'
15.05
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El canal de Kazinga: paraíso de hipopótamos i Los campeones de la sabana
Documentals
Durada: 100'
18.00
80 cm
Gran Canaria
El programa visita l'illa de Gran Canària, un massís volcànic que va emergir de la mar en forma de con fa 14 milions d'anys i que culmina al Pic de les Neus, el seu punt més alt. Des d'allà es contemplen dues immenses calderes, la de Tejeda i la de Tirajana.
Documentals
Durada: 30'
18.30
Las rutas de...
Valencia, el levante acogedor
El xef Gonzalo D'Ambrosio viatja fins a la Comunitat Valenciana per conèixer com combinen tradició i innovació, i acabar aprenent a l'Oceanogràfic de València com és la dieta dels animals.
Documentals
Durada: 55'
19.25
En busca del Orient Express
La idea de crear un servei de passatgers que unís Europa Occidental amb el Sud-oest Asiàtic va sorgir de Georges Nagelmackers, creador de la francesa Compagnie Internationale des Wagons-Lits.
Documentals
Durada: 45'
20.10
El círculo maléfico de Hitler
Inclou El principio del fin i El derrumbe: 1945. El règim nazi dona els seus últims cops de cua. El cercle intern posa en pràctica les seves estratègies de fugida quan es veuen assetjats pels aliats.
Documentals
Durada: 110'
22.00
El cine de La 2: En la sombra
La vida de la Katja s'esfondra quan el seu marit i el seu fill moren en un atemptat. La policia deté de seguida uns sospitosos i la Katja es veu immersa en un complicat procés judicial. El Danilo, advocat i millor amic del seu marit, porta el cas i fa tot el possible per donar-li el suport necessari a la Katja, qui, encegada pel dolor, només pensa en què es faci justícia.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
La noche temática
Inclou En busca de Hedonia i La naturaleza humana
Documentals
Durada: 185'
02.50
Parking karaoke
Avui, Ignatius intenta pontificar sobre els Tik Toks. A més, s'entrevista Sara Socas, David Daimond segueix intentant fer bé un truc de màgia, i es gaudeix amb una versió de Mi gran noche amb una estrella inesperada.
Altres
Durada: 50'
03.40
(M)otherhood, ser madre es solo una opción
Cada dia més dones trien no tenir fills i discrepen de la idea romàntica de la maternitat com a experiència perfecta, que proporciona felicitat i satisfacció permanent. Aquestes dones, que qüestionen que la maternitat hagi de ser una obligació social i no una elecció, estan sotmeses al prejudici i de la pressió de la societat, per no complir amb el rol d'engendradores que s'espera d'elles.
Documentals
Durada: 60'
04.40
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 25'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'