Programació TV3

Dimarts, 10 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
S'entrevista la catedràtica emèrita en Geografia i demògrafa Anna Cabré, ara que la Generalitat li ha concedit la Medalla d'Or, la màxima distinció catalana. També s'analitza la sanció a Rússia en el món de l'esport per dopatge: el país queda fora de totes les competicions internacionals durant quatre anys. A més, es parla de tot allò que envolta el fenomen Greta Thunberg amb Javier Andaluz, responsable de canvi climàtic d'Ecologistes en Acció i veterà activista en el sector, i amb Maria Serra, activista de Fridays for Future. Addicionalment, Sergi Pàmies comenta dues entrevistes des del seu punt de vista, una feta per El País sobre el canvi climàtic i les mesures urgents per combatre l'escalfament global, i una altra publicada per El Periódico sobre els turistes que visiten Barcelona i repeteixen.Inclou Videoescoles Marató: Malalties minoritàries 2019
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Espaguetis amb formatge blau
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
El Vicenç està content perquè la Irene l'acompanya al dinar d'aniversari del Manel. La Sílvia, per la seva banda, aconsella al Quim que organitzi una trobada amb els amics i la convidi. Ell decideix fer-ho, però la Cati es mostra sorpresa pel grau de complicitat del Quim i la Sílvia i es posa gelosa, cosa que molesta molt al Quim que se n'afarta. Posteriorment, la Sílvia coneix la Mònica, la filla de la Romina, i veu com la noia boicoteja la vida social de la seva mare. La Marta, paral·lelament, té por d'estar embarassada, perquè fa dies que no li ve la regla. Finalment, la Gemma l'arrossega a la farmàcia perquè es faci de seguida el test d'embaràs.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Sense ficció
Inclou És a l'aire
Documentals
Durada: 60'
23.05
Gent de mercats
Amb gent del Mercat de la Concepció de Barcelona, Mercat Municipal de la Masuca d'Igualada i Mercat
Avui el programa va fins al mercat de la Concepció de Barcelona per conèixer Àngels Fisas, una paradista de fruites i hortalisses amb els camps al Baix Llobregat. L'equip del programa la segueix tot un dia, i se la veu compartir les feines del camp amb el seu fill i soci, el Lluís, un pagès que cultiva una trentena de varietats de tomàquets i no n'ha tastat mai ni un. Al mercat de la Masuca d'Igualada es coneixen les tres generacions de les Esquius i Olga Rovira, creadora del sushi català. A la mateixa Masuca, es prepara una truita amb plantes oblidades: herbes silvestres recuperades per a la cuina per un grup de joves molt actiu, els de l'Eixarcolant. I pel riu s'arriba a Tortosa, on el mercat, un temple construït a finals del segle XIX, és tota una font de vivències. També es va fins la serra del Cardó i del Boix a conèixer els últims pastors de cabres d'aquells paratges, i es comprova com el mercat de Tortosa segueix sent un centre de reunió i una galeria dels productes singulars de les Terres de l'Ebre.
Altres
Durada: 60'
00.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.50
Gran reserva
Xou. Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 60'
02.50
Ritmes a l'estudi
Jazz Pretenders. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
Big Yuyu. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.50
Jazz a l'estudi
Vicenç Solsona Grup. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'