Programació TV3

Dilluns, 20 gener de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Edició especial del programa amb Lídia Heredia, des de Madrid, per seguir el judici al major Josep Lluís Trapero, acusat de rebel·lió. Just abans de començar la sessió, s'entrevista l'advocat de l'exsecretari general d'Interior Cèsar Puig, un dels acusats en el cas a qui la Fiscalia també acusa de rebel·lió. També es fan entrevistes a Ernesto Ekaizer, al catedràtic en Dret Processal Jordi Nieva i al magistrat emèrit del Tribunal Suprem José Antonio Martín Pallín.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Carbassa rostida amb mozzarella
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Andreu li confessa a la Pili que potser té VIH ja que es va ficar al llit amb una dona que el pateix. La Pili s'espanta, ja que recorda que, després del possible contagi, ella va fer l'amor amb l'Andreu. La Joana, per la seva banda, té el pressentiment que alguna cosa va malament. Paral·lelament, el Vicenç, tocat per la mort imminent de la Irene, busca el suport del seu fill, però l'Andreu està massa nerviós i se'l treu de sobre de males maneres.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
El foraster
Vimbodí i Poblet
Vimbodí i Poblet, a la Conca de Barberà, és molt més que el municipi que acull un dels conjunts monàstics més importants d'Europa. Quim arriba amb la intenció de descobrir tant el monestir de Poblet com el poblet que hi ha al costat del monestir. Per fer-ho, El foraster compta amb una ajuda inesperada, la de la Maite del Bar Solé que coneix tot el poble, sap tot el que passa i té una idea molt clara de com li agradaria que fos el programa. Seguint les seves indicacions, Quim coneix el Paco, el mestre vidrier del poble, i el Claudio, l'home que canta pel carrer. A més, amb el Cisco i el Dídac surt a buscar tòfones per un paratge secret, i amb el Pere descobreix el vincle que es pot arribar a establir entre dos bons amics pastors que pasturen en terres molt llunyanes.
Altres
Durada: 55'
22.50
El foraster
Benifallet, cinc anys després
L'estiu de l'any 2013, Quim va començar un viatge que li va canviar la vida. El punt de partida va ser Benifallet, al Baix Ebre, el primer poble que va acollir el programa en un moment on tot era nou. D'allò ja fa cinc anys i ara Quim torna a Benifallet en un programa especial ple de retrobaments emocionants i que està marcat pel record dels moments viscuts amb les persones que li van obrir, per primera vegada, la porta de casa seva.
Altres
Durada: 60'
23.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.30
Gran reserva
Xou. Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 60'
02.30
Ritmes a l'estudi
Zayas. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.30
Blues a l'estudi
Blas Picón. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.30
Jazz a l'estudi
CSM & Chicuelo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 80'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'