Programació TV3

Dijous, 23 gener de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
La presentadora segueix l'evolució del temporal Gloria, amb connexions en directe i entrevistes a diferents punts del territori. També es parla amb especialistes en gestió de costes i de rius i en infraestructures per analitzar els danys provocats pel temporal i com s'ha d'encarar la prevenció. A més, el programa també connecta amb l'Audiència Nacional a San Fernando de Henares per seguir les declaracions al judici contra el major Trapero i la cúpula dels Mossos durant el procés. I, al final del programa, s'aborden els beneficis de practicar esport amb regularitat i per al mateix procés d'envelliment, amb el periodista científic Dani Arbós, dos experts en envelliment i activitat física i dues àvies esportistes.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Carbassa rostida amb mozzarella
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Vicenç demana a l'Eudald que porti el llibre a la Irene i ell li promet que intercedirà perquè tots dos es puguin veure. La Irene s'emociona. Més tard, l'Edu no pot evitar sentir-se utilitzat per la Marta, i la tracta amb fredor i distància. Posteriorment, la Marta, rabiosa, no es queda amb els braços creuats. Paral·lelament, l'Ivan està encantat amb la Lola com a candidata a dependenta, però la Sílvia ha decidit parlar amb l'Eva. Finalment, la Lola i el Raül es coneixen i s'agraden.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
Avui es descobreix com era Catalunya abans del temporal. A més, la setmana que ha començat el judici contra el major Trapero, Pilar Rahola entra en col·lapse en saber que el major del Mossos tenia un pla per detenir Puigdemont. D'altra banda, després de tres anys de pròrrogues, sembla que hi ha acord per aprovar els pressupostos, i Ada Colau, Quim Torra, Pere Aragonès i Pedro Sánchez competeixen per veure qui es penja la medalla d'aquest acord. A continuació, com que ja no queda cap òrgan superior a qui recórrer, Gonzalo Boye i Carles Puigdemont visiten el consell Jedi per demanar-los ajuda per aturar el suplicatori i instaurar la República. Tot seguit, ara que Vox ha aprovat el pin parental per regular els continguts a l'escola, Santiago Abascal i Javier Ortega-Smith presenten el seu propi vídeo sobre educació sexual. I, per acabar, Isabel Díaz Ayuso i José Luís López-Almeida presenten la campanya perquè Madrid aculli el Mobile World Congress tot parodiant la cançó Barcelona, de Montserrat Caballé i Freddy Mercury.
Altres
Durada: 35'
22.30
Els meus pares
La mare d'Àlex Gorina
La presentadora coneix Carme Macià, la mare del crític de cinema Àlex Gorina, una mare de 90 anys però amb un esperit jove i una vitalitat impressionants: va en bicicleta, condueix, fa taitxí, patchwork, cuida bonsais, col·lecciona pedres curioses, entre moltes altres coses. Nierga s'endinsa en la família Gorina Macià i reviu moments de conte de fades, però també altres de tristos. Una muntanya russa de sentiments que dibuixa una família que, per sobre de tot, està molt unida i en què tothom ha lluitat per tirar endavant la vida que volia. I ho han aconseguit.
Altres
Durada: 65'
23.35
Quan arribin els marcians
Del que tenen més por els humans és de la mort, de la pròpia i de la dels que estimen. I com més sembla que han evolucionat, més s'han intentat oblidar d'ella, d'un dels fets fonamentals de la naturalesa d'aquest planeta, morir. Intenten trencar el tabú parlant d'espectacles que tracten el tema. A més, Jofre Font conversa amb Isabel Alonso, la presidenta de l'Associació Dret a Morir Dignament de Catalunya, i amb el professor d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra Jordi Ibáñez Fanés, autor de l'assaig Morir o no morir, títol que planteja el que considera com un dilema contemporani d'una societat que ha donat l'esquena a la mort. També es parla amb tres joves directores que han estat nominades als Premis Gaudí de cinema: Laura Álvarez, Lucía Alemany i Marta Lallana. I l'abduïda d'aquesta setmana és l'actriu Rosa Boladeras.
Altres
Durada: 40'
00.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.50
Gran reserva
Xou: Això es massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 50'
02.40
Ritmes a l'estudi
Rosa Sánchez. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Blues a l'estudi
Tòfol Martínez. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Eva Cortés. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'