Programació TV3

Divendres, 24 gener de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
La presentadora entrevista la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà per avaluar els danys del temporal Gloria. Lídia Heredia també conversa amb el gerent de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Ramon Torra, per saber els efectes a les platges; amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per preguntar per l'estat de les infraestructures, i amb un representant de l'Agència Catalana de l'Aigua, per demanar-li pel subministrament d'aigua potable i la gestió dels embassaments. A més, Fernando Carrera, Jordi Barbeta, Sara Muñoz i el catedràtic en dret processal Jordi Nieva analitzen l'actualitat del dia, en especial la incidència del suport del Suprem a la inhabilitació de Quim Torra com a diputat, tal com havia decretat la JEC.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Vedella rostida amb verdures
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Cati se sent incòmoda amb la idea de tornar a fer un trio amb la Xesca i el Quim. No té clar que ho vulgui repetir. Posteriorment, la Glòria, contenta amb l'Anna, i amb la seva relació amb el Jordi, carrega la noia de feina. Més tard, l'Anna, superada per l'estrès, comença a veure-hi borrós. El Jordi, per la seva banda, està enfadat de debò. Finalment, el Litus, animat per l'exemple del Santi i l'Eva, decideix proposar-li a la Clara anar a viure junts. L'oferiment agafa la Clara per sorpresa i es nega.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana es veu com va anar a Joel Díaz la 12a Gala dels Premis Gaudí, la festa del cinema català. D'altra banda, es connecta amb Isma Suárez, que es va desplaçar a la Gala dels Premis Feroz, a Alcobendas. A més, l'actriu Anna Castillo passa per La televisió és cultura i intenta superar el repte d'imitar algunes de les millors frases del programa, s'entrevista Carles Puigdemont i Pedro Sánchez i es rep Quique Setién com es mereix.
Altres
Durada: 45'
22.40
La gran pel·lícula: El sopar
En un restaurant de luxe té lloc un sopar, a primera vista, diplomàtic, entre dues parelles adultes. A mesura que devoren els seus plats, els comensals perden les seves inhibicions i bones maneres per tal de salvaguardar la innocència dels seus respectius fills, acusats d'un greu delicte. Els secrets i revelacions dels presents desembocaran en un acte inesperat que sacseja les seves vides.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Gran reserva
Cultura: L'illa del tresor-Resum 3: gags
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
02.40
Ritmes a l'estudi
Amigos imaginarios. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Blues a l'estudi
August Tharrats. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Alba Guerrero. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 75'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'