Programació TV3

Divendres, 21 febrer de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
El programa d'avui qüestiona si el nou decret d'habitatge servirà per aturar els desnonaments, i després s'entrevista un jutge i un advocat per intentar aclarir els dubtes que s'han generat al voltant d'aquesta qüestió. A continuació, després que la UE hagi atorgat 16 milions d'euros a Can Ruti per a dos projectes sobre malalties infeccioses coordinats per IrsiCaixa i l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol de Badalona, la doctora Cristina Vilaplana, investigadora de l'Institut, explica en què consisteixen aquests dos projectes i la seva importància. Després, Anna Guitart acosta l'actualitat de la mà de la literatura relacionada, per exemple, amb els atacs incessants contra les dones a Mèxic o amb la intenció del govern espanyol de fer que l'exaltació del franquisme sigui delicte.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Granissat de mandarina
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
L'Eudald es presenta a Barcelona per sorpresa i la Gemma, en veure's arrossegada per ell, descuida la feina de la consultoria. De seguida, la Sandra li fa veure que l'ha de frenar. Paral·lelament, el Kevin acapara clients que li truquen a ell personalment i el Raül es queixa perquè rep menys propines. Per a solucionar-ho, el Marc els distribueix la feina de manera equitativa, però ara és el Kevin qui es queixa. La Lola descobreix el motiu de tot plegat. Per altra banda, la Mònica està neguitosa perquè aviat visitarà la seva mare al centre de rehabilitació. I quan l'Ivan li regala dues entrades per a un concert, ella vol convidar el Raül. A més, el Quim i la Cati han de trobar la manera de recuperar el Marc.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Zona zàping
Avui els espectadors poden veure la reacció de Guardiola a la sanció de dos anys sense poder jugar a Europa imposada per la UEFA al Manchester City, i també la imatge de l'última jornada de Lliga: el cop de peu a la boca que es va endur Zidane. A continuació, en clau Barça, a part de l'escàndol de les xarxes, Messi ha estat guardonat amb el Premi Laureus, i és el primer futbolista a guanyar-lo. A més, ha tornat la Champions, on ha destacat l'actuació del davanter de moda a Europa, Haaland, capaç de córrer 60 metres en sis segons. I, com a imatge imperdible de la setmana, el nefast llançament de penal de l'alcalde de Madrid.
Altres
Durada: 45'
22.45
La gran pel·lícula: Un passeig pel bosc
Després de passar dues dècades a Anglaterra, Bill Bryson torna als Estats Units per emprendre la gran aventura de la seva vida. Es tracta d'escalar el sender dels Apalatxes i els seus més de 3.500 quilòmetres de longitud, encara que per això hagi d'allunyar-se de la família i de la Catherine, l'esposa. En aquest viatge té l'ajuda del seu vell amic Stephen Katz, que, després de tota una vida confiant en el seu enginy per escapolir-se dels seus deutes, és l'únic boig disposat a acompanyar-lo en el seu espectacular viatge.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Gran reserva
Xou. Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 45'
02.55
Ritmes a l'estudi
Astrio. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
Mario Cobo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Amador/Medeiros/Galiana. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'