Programació TV3

Diumenge, 1 març de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Santuari de la Salut de Terrades
El santuari de la Mare de Déu de la Salut de Terrades és un dels principals santuaris de la diòcesi de Girona i un referent espiritual a l'Alt Empordà.
Altres
Durada: 30'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 75'
12.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 40'
12.55
Info K
Informatiu especial, en què s'analitza què són els virus i, en concret, els coronavirus, i es donen consells per evitar que s'escampin. El programa també parla de la por al coronavirus i com es pot apaivagar, i explica conceptes com confinament, període d'incubació o quarantena. Així mateix, també es detallen els símptomes que es poden tenir després d'un contagi i quines mesures de prevenció cal prendre.
Infantils
Durada: 15'
13.10
Polònia
Arriba en exclusiva un capítol nou de Bricoheroes, on Jair Domínguez i el Peyu mostren com es construeix una taula de diàleg suficientment forta per aguantar ganivetades. A més, després d'haver-se fet la taula de diàleg, Miquel Iceta surt feliç al carrer per cantar Don't Stop the Feeling, proclamant als quatre vents que ja s'han solucionat tots els problemes dels catalans. I la dreta espanyola també dona la seva pròpia versió sobre aquesta taula entre el govern espanyol i la Generalitat i ho fa de la millor manera que sap fer, amb un NO-DO. Mentrestant, Santiago Abascal i Ortega Smith estan disposats a demostrar que Espanya és una, i no cinquanta-una. I després de la prohibició de fer servir la imatge dels famosos per a anuncis d'apostes, Carlos Sobera ha d'adaptar-se a fer anuncis d'altres tipus de productes, com ara sopes de sobre.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
Aquesta setmana al programa s'explica com José Luis Martínez-Almeida va demostrar amb escreix les capacitats innates que té per convertir-se en un crac mundial del futbol. Per això comença a estar cotitzat al Fifa 2020 i Bartomeu ja s'ha interessat per la seva clàusula de rescissió. A més, l'espai s'infiltra al Consell de Ministres per saber què s'hi fa. També es mostra el debut del president Quim Torra a Com si fos ahir i com Quique Setién es prepara per afrontar el clàssic.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Emergències 9-1-1
Després d'ignorar una trucada que pensava que era una broma de mal gust, una operadora d'emergències s'obsessiona amb el cas de l'assassinat d'un jove adolescent i amb no haver prestat auxili a la víctima.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.10
Tarda de cine: Atrapada a la xarxa
Després que la seva filla de 16 anys s'escapi amb un jove que ha conegut a través d'una xarxa social, una agent de l'FBI no para fins a trobar el seu parador. Ha de recuperar-la de les mans del seu nou amic: un perillós exconvicte.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.35
Tarda de cine: Intercanvi fatal
Després d'un vol, la Jennifer recull de l'aeroport la seva maleta. Poc després descobreix que va agafar l'equipatge equivocat. Un desconegut li truca afirmant que farà mal a la seva filla si no segueix les seves instruccions i torna la maleta.
Pel·lícules
Durada: 85'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Austràlia, els incendis que vindran
Documentals
Durada: 50'
22.55
La fossa
L'Andrea troba una foto del Jaume de jove amb una noia que porta una arracada igual que una que es va trobar a la fossa, un objecte que no encaixa amb l'època de postguerra. La noia de la foto resulta ser una jove belga, Zoé Goossens, oficialment desapareguda a l'Índia, membre d'una comuna hippy que es va establir al poble. L'Andrea descobreix que l'Àngel, amic de la Joana, també n'havia format part.
Sèries
Durada: 45'
23.40
L'ofici de viure
Relaxa't: no tens res sota control
Gaspar Hernàndez pregunta a tres especialistes com es pot viure amb incertesa. En primer lloc li ho pregunta a Manel Saltor, aventurer, que flueix amb la incertesa gràcies al fet de viure el moment present. El Manel també és professor de mindfulness i practica meditació al mar, a sobre d'una taula de surf. Gaspar Hernàndez també parla del tema amb el prestigiós psiquiatre Claudio Naranjo i amb la psicòloga Eva Juan.
Altres
Durada: 40'
00.20
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 30'
00.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
03.00
Ritmes a l'estudi
David Pastor & Smooth time. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Biel & Randy. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Manel Camp Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'