Programació TV3

Dijous, 24 setembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Les investigadores Blanca Garcés, del CIDOB, i Gemma Pinyol, del grup de recerca de la Universitat Pompeu Fabra, analitzen el nou pacte migratori proposat per la Comissió Europea. A continuació, el programa pregunta a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, quins efectes tindrà per a la ciutat l'ajornament del Mobile World Congrés 2021 fins al mes de juny. També s'analitza la sentència del Tribunal Suprem que reconeix els riders com a falsos autònoms, i es connecta amb un dels actes de la Mercè que es fan al parc de la Ciutadella, en unes festes amb aforament limitat que s'hauran de seguir majoritàriament per internet. D'altra banda, Andreu Barnils i Esther Vera estan pendents de l'actualitat del dia, especialment de la possible decisió del Suprem sobre la inhabilitació del president Quim Torra.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Remojón granadí
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Mònica ha aprovat l'examen i comparteix la seva alegria amb el Raül, que se n'alegra molt però es frena davant de la Lola. Més tard, la Mònica li confessa a l'Ivan que el noi que li agrada és més gran que ella. L'Andreu, mentrestant, vol fer un dinar familiar, convençut que la Joana li donarà suport. La Marta, per la seva banda, demana al Marc que aturi les comandes per emportar. Llavors ell veu perillar el negoci de la droga. A més, l'amagatall que ha trobat no és massa segur. Finalment, el Jordi retreu als seus amics que li amaguéssin el petó de la Sílvia i la Gemma.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
En aquesta ocasió, a l'espai de sàtira política, el rei Felip i Letícia es colen a casa de Corinna Larsen per trobar-hi tot el material compromès que hi pugui haver. A més, el programa estrena una nova secció dedicada a les grans dones de la història que inaugura Marie Curie. Per altra banda, Isabel Díaz Ayuso, José Luis Martínez Almeida, Fernando Simón, Pedro Sánchez i Quim Torra protagonitzen el musical Yo no cierro Madrid. Més tard, Quim Torra es reuneix amb Roger Torrent per exigir-li que no convoqui eleccions si finalment l'inhabiliten y, finalment, la por que provoquen els okupes ha arribat també al mausoleu de Franco i Carmen Polo, que es fan instal·lar una alarma capaç de detectar un lladre a quilòmetres de distància.
Altres
Durada: 35'
22.40
Persona infiltrada
Ivan Labanda-Família Calvet
L'actor Iván Labanda es posa en la pell d'un detectiu per descobrir qui menteix en una família marcada pel mens sana in corpore sano, que resideix a Corbera de Llobregat. Per destapar la persona infiltrada, Iván inspecciona tatuatges, fesomia i decoracions d'habitacions.
Altres
Durada: 65'
23.45
Persona infiltrada
Cristina Brondo-Família Batista Llanas
L'actriu i presentadora Cristina Brondo coneix una família dedicada en cos i ànima a la rica vida ociosa i festiva de Vilanova i la Geltrú. Amb ells passa un dia de jocs, músiques, castells i passejades pels llocs més característics de la localitat.
Altres
Durada: 55'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 220'