Programació TV3

Dilluns, 1 març de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Un any després dels primers casos diagnosticats de COVID-19 a Catalunya, el programa entrevista el que llavors era secretari de Salut Pública, Joan Guix. A més, s'entrevista també Dolors Sabater per saber quines decisions prendrà la CUP de cara a les negociacions per formar govern, després del consell nacional de la formació d'aquest cap de setmana. Finalment es coneix què pensa John Carlin de les últimes novetats que afecten la família reial britànica, com les entrevistes que tenen programades tant la reina com el príncep Harry per a la setmana vinent.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Hamburguesa de llenties
En aquesta ocasió es prepara una hamburguesa vegetal amb llenties, all i patata. A més, amb un bon pa i una salsa com el mojo picón verd, s'aconsegueix un resultat excel·lent.
Altres
Durada: 15'
15.50
Com si fos ahir
El Miquel se sent fatal després d'haver anat al prostíbul amb el Barceló i es veu obligat a mentir quan la Noe li pregunta pel càrrec de la targeta. A més, li confessa a la Gemma que el Barceló el va portar a un local de prostitutes i li demana que no en digui res. L'Anna, per part seva, es troba per casualitat amb l'Ivan i sembla que tots dos tenen ganes de reconciliar-se, però arriba la Sílvia. Més tard, l'Anna se sent sola, però vol evitar trobar-se amb el Juli a la parada del bus, encara que no deixa de pensar en el noi. Entretant, la Pili i l'Andreu s'enrotllen al lavabo del Burger i la Marta els enxampa. Finalment, la Gemma revisa el nou contracte d'executiva de l'Eulàlia i tant ella com la Sílvia s'adonen que té molts diners.
Sèries
Durada: 40'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Crims
Santaló
El dilluns 9 de febrer de 2009 és un dilluns aparentment rutinari. A primera hora del matí, la ciutat de Barcelona es prepara per començar la setmana amb un ambient fred d'hivern quan al carrer Santaló cantonada Travessera de Gràcia un home s'acosta per darrere a un altre i li dispara un tret al cap. La víctima cau desplomada a terra, mor a l'acte, mentre que qui ha executat el tret es perd entre la multitud. La víctima és Fèlix Martínez Touriño, un antic empresari del món de l'hostaleria que ara ocupa el càrrec de director del Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Els investigadors avisen a totes les patrulles del cos de Mossos per buscar l'assassí a partir de la descripció física que fan els patrons que han vist l'assassinat. Comença una investigació complexa a cegues amb el fi de trobar l'autor d'aquest crim a sang freda i, sobretot, per saber quins són els motius que els han portat a cometre una execució d'aquesta mena.
Documentals
Durada: 65'
23.10
Crims
L'assassí del Putxet
L'11 de gener de 2003 apareix morta una dona de 49 anys sota les escales d'un aparcament del carrer Bertran de Barcelona. Es crea una gran alarma social a la ciutat: hi ha un assassí lliure que pot tornar a matar. Onze dies després apareix un altre cadàver en el mateix aparcament, el d'una dona, assassinada de la mateixa manera. La policia creu que l'assassí reincidirà. I no tenen temps per perdre.
Documentals
Durada: 60'
00.10
Quan arribin els marcians
Quan arribin els humans
L'èxit de les últimes missions espacials a Mart fa creure en un futur no tan llunyà de presència humana al planeta vermell. Hi ha professionals que fa molt temps que estan treballant en aquesta hipòtesi, com l'investigador en astrofísica Guillem Anglada, impulsor d'un projecte de ciutat a Mart: Nüwa. Aquest projecte s'integra en la gran exposició que es pot veure al CCCB de Barcelona, Mart. El mirall vermell. A més, es conversa amb el cantautor Nico Roig, responsable de la música d'aquesta exposició.
Altres
Durada: 30'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Enric Ez. Espai musical.
Altres
Durada: 60'