Programació TV3

Divendres, 16 abril de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista el cofundador i director editorial de Filmin, Jaume Ripoll. A més, el delegat de TV3 a Madrid, Albert Calatrava, parla del llibre que ha publicat sobre el blindatge polític, econòmic i mediàtic de Joan Carles I. També posa al dia de l'actualitat política a Madrid, el dia que oficialment comença la campanya electoral. Més tard, s'avalua l'ampliació, fins als 50 anys de la víctima, del període de prescripció dels delictes d'abusos a menors, que fins ara sovint quedaven impunes precisament perquè prescrivien abans que la víctima tingués forces per denunciar. Finalment, Oriol March i Liliana Arroyo comparteixen la tertúlia del programa i Anna Guitart fa les propostes de llibres i Toni Martínez, el repàs de la setmana política.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pastís de iogurt i nabius
Un pastís fàcil de fer, ideal per matar el temps en una tarda avorrida, que al final té premi: un pastís de iogurt i nabius.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Xesca admet al Jordi que la seva actitud sobreprotectora amb la Ginesta ha estat la causa dels problemes amb la Cati i el Quim. El Jordi, per la seva banda, li aconsella que es deixi ajudar. L'endemà, la Xesca deixa que el Quim i la Cati tinguin cura de la nena. Mentrestant, el Bruno coincideix a Flora amb la Cristina i el Quique i vol forçar un sopar de parelles, però la Cristina el frena. A més, l'Hèctor es queixa de com el tracta el seu cap de la bugaderia. Posteriorment, l'Ivan, amb l'ajuda de la Sílvia, li troba una nova feina. Finalment, la Gemma s'enfonsa quan rep els diners de l'assegurança de l'accident de cotxe.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Preguntes freqüents
El programa ofereix la primera entrevista televisiva a Guillem Padilla, jutjat aquesta setmana per les protestes contra la sentència de l'1-0, detingut quan la policia va carregar contra els manifestants que estaven asseguts a la Via Laietana. A més, es conversa amb Jaume Roures, cofundador del grup Mediapro, i Màrius Carol, periodista i exdirector de La Vanguardia, sobre la relació entre poder i mitjans de comunicació. Més tard, s'analitza l'actualitat política, l'estat de les negociacions per formar govern a Catalunya, amb Ramon Cotarelo, politòleg, i l'exconseller d'ERC Josep Huguet. També hi ha un cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch, i la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi ha Gemma Liñán, Susana Quadrado, Magda Bandera i Javier Gállego. Finalment, l'actuació musical va a càrrec de Gessamí Boada.
Altres
Durada: 200'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
El cigarrito de después. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lluís Gómez Dotze Contes 4tet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'