Programació TV3

Diumenge, 20 juny de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 365'
12.05
Signes dels temps
Exposició de Càritas i discapacitat i drets
Marta Plujà parla de l'exposició Covid-19: obre els ulls que Càritas Barcelona fa al Museu Diocesà de la ciutat. Entrevista a Maite Ruiz, psicòloga i presidenta de la LADD, l'Associació en Defensa dels Drets de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual. Explica com els afecta la crisi actual.
Altres
Durada: 20'
12.25
Diumenge, concert
Concert Nova Catalònia. Homenatge a Joan Manén (I)
Un concert d'homenatge al violinista i compositor Joan Manén, enregistrat l'11 de setembre de 2011 al Palau de la Música Catalana. En aquesta primera part, el pianista Daniel Blanch inicia el concert amb Hispania, de Joaquim Cassadó.
Altres
Durada: 40'
13.05
Polònia
El programa intenta superar el repte més important de la setmana: que no es desfacin les caracteritzacions dels personatges amb les altes temperatures. Tomàs Molina parla de la calor infernal que s'està vivint i Dani Jiménez aprofita per fer un experiment científic refrescant. Més tard, Pedro Sánchez protagonitza el musical de la setmana, visitant els presos polítics convençut que n'és el salvador i que li han de donar les gràcies. Ho fa a ritme de De nada, de la pel·lícula Vaiana. Posteriorment, arriba al programa Els indults del rei, on es veu com el rei Felip VI assisteix a classes per poder signar els indults. A més, el CatSalut ha preparat alguns consells perquè aquest Sant Joan no sigui més perillós que mai per la Covid-19.
Altres
Durada: 40'
13.45
APM? Extra
Pilar Rahola s'enfada molt per culpa d'un clàssic de l'APM? A més, tenen el conseller de Salut, la conversa entre Joe Biden i Pedro Sánchez, Esperanza Aguirre és màgica i una altra entrefa del Gran Reserva.
Altres
Durada: 40'
14.25
Crisi Climàtica
Controvèrsies renovables.Cat
Espai informatiu per acostar a la societat els coneixements científics sobre l'emergència climàtica.
Altres
Durada: 5'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: L'amor i altres objectius impossibl
L'Emilia, una llicenciada en dret per la Universitat de Harvard, s'acaba de casar amb el Jack, un advocat novaiorquès important. Quan la jove va començar a treballar al seu bufet, l'home estava casat i era el seu cap. Desgraciadament, la vida de l'Emilia fa un gir inesperat quan el Jack i ella perden la seva filla acabada de néixer.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: La simfonia del professor Holland
Glenn Holland (Richard Dreyfuss) veu com la seva feina actual com a músic en festes privades no dona per a gaire, mentre somia compondre la seva gran obra. Quan es decideix a canviar de feina i es converteix en professor d'una escola atrotinada, descobreix la seva veritable vocació: ensenyar als joves a entendre la vida a través de la música.
Pel·lícules
Durada: 145'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Entrevista al Major Trapero
Josep Lluís Trapero, major dels Mossos, conversa amb la periodista i especialista en informació policial i judicial Fàtima Llambrich en la primera entrevista que concedeix des de 2017, l'any dels atemptats de Barcelona i Cambrils i del referèndum de l'1 d'octubre. Josep Lluís Trapero parla sobre com va viure els atemptats i els fets de l'1-O, comenta el seu judici i la seva posterior absolució i explica el seu retorn al capdavant del cos dels Mossos, entre altres qüestions.
Altres
Durada: 70'
23.15
Premis El Temps de les Arts
L'espai emet l'acte de lliurament de la primera edició dels Premis El Temps de les Arts, que neixen amb l'objectiu de promoure la cultura catalana i reconèixer la creativitat i la innovació que hi ha en els àmbits de les arts visuals, el patrimoni, l'arquitectura, les arts escèniques i la música. La gala, que té un format excepcional a causa de l'adaptació a les mesures actuals per la pandèmia de la Covid-19, se celebra en sis punts d'interès cultural i patrimonial diferents: la Llotja de Mar de Barcelona, es Castell de Bellver de Mallorca, l'església de la Beneficència de València, el Palau dels Reis de Mallorca de Perpinyà, la Casa de la Vall d'Andorra i el Claustre de Sant Francesc de l’Alguer. A més, més de 20 artistes i 15 formacions musicals participen en aquesta vetllada que compta amb les veus de Sílvia Bel, Franca Masu, Jessica Casal, Cristina Giner, Josep Manel Casany i Anna Perelló per fer el lliurament dels I Premis El Temps de les Arts.
Altres
Durada: 60'
00.15
Pel·lícula: Sonata per a violoncel
La Julia és una reconeguda violoncel·lista que viu lliurada per complet a la seva música. Atractiva i elegant, no deixa passar l'ocasió de gaudir d'un bon sopar amb els amics o del sexe esporàdic amb algun amant jove. No obstant això, un exabrupte l'obliga a replantejar la seva vida a llarg termini. Després d'anys de dolors esporàdics en diferents parts del cos, la Julia rep definitivament un diagnòstic: fibromiàlgia, malaltia crònica sense causa coneguda. La Julia intenta seguir amb la seva vida: llargues hores d'estudi, viatges, assajos i gires per diferents ciutats europees.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.00
Rumba a l'estudi
República Rumbera. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lobato Gonsales. Espai musical.
Altres
Durada: 60'