Programació TV3

Dimecres, 28 juliol de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 410'
12.50
TV3xunTUB
Pere Renom
El divulgador científic de TV3 Pere Renom confessa que s'ho passa molt bé fent coreografies a TikTok i parlant de naturalesa, i que és capaç de tot per fer arribar la ciència als espectadors, com el dia que va travessar l'estret de Gibraltar nedant.
Altres
Durada: 35'
13.25
Cuines
Per fer un arròs de primera no cal deixar-s'hi la butxaca, com ho demostra aquest fantàstic arròs amb safrà.
Altres
Durada: 35'
13.25
Arròs amb safrà
Per fer un arròs de primera no cal deixar-s'hi molts diners, com demostra aquest fantàstic arròs amb safrà.
Altres
Durada: 35'
13.25
Costellam de xai amb fonoll
El programa aprofita aquesta recepta per explicar les diferències entre xai, boc i altres paraules que defineixen diferents animals o diferents parts dins d'un mateix animal.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
El Paradís de les Senyores
Emissió dels capítols Cap. 62, Cap. 63 i Cap. 64.
Sèries
Durada: 132'
17.52
Escola d'infermeria
Comiat
Després que l'hagin expulsat del programa de Fredenslund, l'Erik decideix continuar els estudis d'infermeria al Canadà. L'Anna està molt trista i vol acomiadar-se'n, però la infermera en cap no para de manar-li feina que, a més, li impedeix visitar una pacient a qui ha promès que farà companyia perquè no mori sola. La Nina torna del Jutlandia i fa saber al Bent que acaba de tallar amb l'Else.
Sèries
Durada: 53'
18.45
Hudson i Rex
Assaig i error
L'Allison és una antiga companya d'estudis de la Sarah, a qui fa molt temps que no veu. Casualment es retroben en un dels laboratoris més pioners de la zona per una analítica que necessita la Sarah. Per desgràcia, un home armat les reté com a ostatges juntament amb el personal del laboratori. L'home està desesperat per aconseguir un informe de l'assaig amb un nou fàrmac que el laboratori vol comercialitzar.
Sèries
Durada: 50'
19.35
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
20.35
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 25'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Canvi de xip
Rosa Valls i Sofia Janer
La Rosa és una de les mítiques iaies de Sils, una associació que vetlla per la conservació de la cuina tradicional. Ella és de conviccions fermes: està convençuda que a ella un mòbil no li serveix de res. Paral·lelament, la Sofia, cuinera i influent gastronòmica, arriba amb els ànims de convèncer-la i aconseguir un repte: que la Rosa aprengui a utilitzar un nou telèfon mòbil que li faciliti la vida i que pugui estar més en contacte amb la seva família . No és senzill però, amb el pretext de la cuina, aprenen a utilitzar el nou mòbil, a seguir receptes per internet i a oferir consells a la família i els amics. A més, la Sofia es reserva una sorpresa final que emociona a tothom.
Altres
Durada: 50'
22.55
L'ofici de viure
Adéu al perfeccionisme
El programa s'ocupa del perfeccionisme i l'autoexigència, en el tennis i en la vida. L'espai parla amb Toni Nadal, oncle i exentrenador del tennista Rafael Nadal. Segons Toni Nadal, la perfecció no existeix i no va ser mai l'ideal que va perseguir el seu nebot en les competicions. Més tard, el psicòleg Antoni Bolinches convida Gaspar Hernàndez a jugar el seu primer partit de tennis. Finalment, Laura Ribas, experta en màrqueting digital, explica la seva experiència com a emprenedora.
Altres
Durada: 35'
23.30
La sopa d'all i el món que ve
En una taula amb set comensals relacionats amb la gastronomia es fa una reflexió sobre el moment crític i el punt d'inflexió que viu aquest sector i la indústria agroalimentària en general. La cuina catalana defineix culturalment i és un dels pilars fonamentals de la salut, i sempre ha estat rica, saludable i deliciosa. Però, per menjar bé, s'ha de reivindicar aquesta cuina i, sobretot, s'ha de preservar. En aquest sentit, l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició té un paper fonamental a l'hora de divulgar i protegir la cuina catalana, sobretot en un moment greu com l'actual. La pandèmia de la Covid-19 ha subratllat i accelerat un procés que pot afectar el que es menja i com es menja i planteja amb urgència a la indústria agroalimentària el repte de fer front al canvi climàtic.
Documentals
Durada: 55'
00.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 215'
04.00
Rumba a l'estudi
Valentí Moya & Joan Pau Cumella. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Eva Verde & Publio Delgado. Espai musical.
Altres
Durada: 60'