Programació TV3

Dissabte, 16 octubre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 390'
12.30
El punt D
Con la voluntad de divulgar y entretener, y con una sensibilidad feminista y LGTBIQ +, el programa invita a testimonios y profesionales de diversos ámbitos para hablar con rigor sobre sexualidad, un tema predominante pero del que quizá no se sabe mucho.
Altres
Durada: 75'
12.30
P de pràctiques sexuals
El sexe, més que mai, té una presència gairebé absoluta en la vida. Però viure envoltats de sexe no significa que ara es tinguin més relacions sexuals que abans. El programa analitza quant sexe es practica i quines pràctiques es fan. A més, l'espai explica que existeix el sexe oral, el sexe anal, amb joguines, en trios o en grup, les pràctiques sexuals alternatives com el fetitxisme o el BDSM, el tantra i el sexe sense contacte físic, entre molts altres.
Altres
Durada: 75'
12.30
G de Genitals
Són una part més del cos, però la relació que es té amb els genitals està carregada de tabús i desconeixement, i això té conseqüències en la sexualitat. Les persones amb vulva pensen que és lletja i les que tenen penis, que és petit. El programa proposa conèixer com funcionen i com responen als estímuls sexuals.
Altres
Durada: 75'
12.30
S de Salut
Clamídia, sífilis, gonorrea, VIH, tricomonosi. Són les ITS, Infeccions de Transmissió Sexual. L'any 2019 es van notificar un total de 22.447 casos, sense comptar el VIH. En aquest capítol, l'espectador troba eines per tenir autocura de la sexualitat pròpia i per ser responsables del cos i de la salut i també de la sexualitat que es comparteix. Així mateix, s'explica la importància de prevenir, de detectar els símptomes, de fer-se proves i d'obtenir un diagnòstic i de tractar-les.
Altres
Durada: 75'
13.45
Zona zàping
Un catamarà que bolca abans de la cursa, un dragster que es crema o una mascota de la NBA que encistella des de mig camp són algunes de les imatges més rellevants del programa. A més, també es mostra una versió del nou programa d'Esport3, titulat Vaques sagrades, i un nen d'un any capaç d'enfilar-se a qualsevol moble. Finalment, l'espai fa moltes referències al fenomen audiovisual de moda: Squid Game, també conegut com El juego del calamar.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Muller i marit
La Sofia i l'Andrea formen una parella que, tot i estar casada des de fa 10 anys, està a punt de divorciar-se. Ell és un neuròleg genial que tira endavant un experiment sobre el cervell humà. Ella és una ambiciosa presentadora en plena ascensió.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.50
Tarda de cine: Dos amants
El Leonard torna a la llar de la seva infància després d'un intent de suïcidi. Mentre es recupera davant de l'atenta mirada dels pares, es creua successivament amb dues dones. La Michelle és una veïna amb un aire misteriós i exòtic, i la Sandra és l'encantadora filla d'un home de negocis.
Pel·lícules
Durada: 125'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Preguntes freqüents
Cristina Puig conversa amb el cuiner Ferran Adrià, un dels catalans més universals, i amb la secretària general d'ERC, Marta Rovira. El programa també parla del judici pel cas Castor i l'actuació musical anirà a càrrec del grup Pèl de Gall.
Altres
Durada: 200'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Sant Pau Rhum Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Corrandes son Corrandes. Espai musical.
Altres
Durada: 60'