Programació Antena.Neox

Diumenge, 29 maig de 2022
06.00
Masked Singer
Edició estatunidenca del fenomen mundial de la televisió en què reconeguts famosos internacionals oculten la seva identitat a l'escenari sota una màscara davant el repte dels investigadors d'aconseguir descobrir-les.
Altres
Durada: 60'
07.00
Neox Kidz
Inclou Sam el bombero, Mike el caballero, Lluvia de albóndigas i Pokémon: Emisión de los capítulos 1948, 2001, 2002 y 2003.
Infantils
Durada: 170'
09.50
Modern Family
Exprésate
Emissió dels capítols Tirando trastos, ¿Qué esconde el maletero?, La tormenta, No sé cómo lo hace, La mentira i Exprésate.
Sèries
Durada: 145'
12.15
Los Simpson
El naufragio de la relación
Emissió dels capítols Amigos y familiares, Quemado y confuso, La casa árbol del terror XXVII, Simpsorama, Sueño de todo hombre, Deshumadas, La unión de Ned y Edna i El naufragio de la relación.
Sèries
Durada: 195'
15.30
Pel·lícula: El mensajero
Un pare rep un cop molt dur quan condemnen el seu fill adolescent a una pena de 30 anys de presó per un delicte relacionat amb el narcotràfic. Per aconseguir que li redueixin la condemna, intenta posar-se en contacte amb un traficant important.
Pel·lícules
Durada: 135'
17.45
Pel·lícula: Distrito 13
París, 2013. Un muro de aislamiento rodea los ghettos de las ciudades y las bandas lo dominan todo. Damien pertenece a un cuerpo de élite de la policía y ahora debe hacer frente a la misión más arriesgada de su carrera: una potente arma de destrucción masiva ha sido robada por la banda más poderosa del Distrito 13. Damien es el encargado de infiltrarse en el sector más peligroso de París para destruir la bomba.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.20
Pel·lícula: Ninja
El Casey està estudiant al Japó quan el seu sensei li demana que torni a Nova York. Allà, ha de protegir el llegendari Yoroi Bitsu, un bagul blindat que conté les armes de l'últim ninja Koga.
Pel·lícules
Durada: 100'
21.00
Love Island
Altres
Durada: 60'
22.00
Pel·lícula: Señales del futuro
El 1959, durant la inauguració d'una nova escola, els estudiants guarden en una càpsula del temps diversos objectes. La Lucinda, una de les nenes, introdueix un paper en què ha escrit números estranys. Quan la càpsula del temps és desenterrada 50 anys després, el Caleb, el fill de John Koestler, un professor d'astronomia vidu, rep la misteriosa nota de la Lucinda.
Pel·lícules
Durada: 155'
00.35
Pel·lícula: La huida
El Doc i la Carol McCoy, una parella de criminals professionals, reben l'encàrrec de treure de la presó el fill d'un traficant mexicà. No obstant això, el Doc és abandonat pel Rudy, un company, i acaba sent arrestat. Per treure'l de la presó, la Carol recorre a Jack Benyon, que vol contractar la parella perquè atraquin un canòdrom.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.30
Play Uzu Nights
Programa on es coneixen les funcionalitats, els avantatges i els jocs del casino Play Uzu.
Altres
Durada: 55'
03.25
World Poker Tour
Altres
Durada: 45'
04.10
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 110'