Programació La 1

Dilluns, 18 novembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Aguacate asado con sal/Patatas con níscalos
Dani García mostra el pas a pas de dos plats plens d'energia, que ajuden a carregar les piles. Primer, prepara alvocat rostit a la sal; després, compta amb l'ajuda del xef Ricard Camarena, que disposa de dues estrelles Michelin, per cuinar patates amb rovellons.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
El Samuel tem que el Jonathan li expliqui la veritat a la Carla, i el Nicolás intervé. Paral·lelament, la Lorena i el Nacho tenen una topada; la Lorena pensa que la Rosa acabarà donant-li llargues al seu marit, però el Nacho no té intenció de deixar que això passi. Mentrestant, el Jesús ha marxat a Comillas a buscar la Valeria. D'altra banda, l'Elías no es fia del que el Jorge pugui fer per tirar endavant la reforma del mercat i demana al Germán que espiï els comerciants. Al seu torn, el pla del Jorge d'enviar a l'ajuntament els testimonis dels botiguers dona els seus fruits. L'Adela, per la seva banda, demana al Germán que busqui algú per atendre la fruiteria, perquè ella vol centrar-se amb la Celia en la drogueria. Finalment, la Celia decideix anar a buscar el David per portar-lo de tornada a casa, i el Jorge li confessa a la Lorena seu passat.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
Amb l'ajuda de la María, l'Elías i la Nacha aconsegueixen atrapar Darío Santana i la resta d'integrants de la xarxa de tràfic d'animals exòtics. Mentrestant, el Julián es deixa convèncer pel seu amic Rulo, i els dos entren a robar a casa de la Verónica.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
La notícia que l'Úrsula estava darrere de l'intent de suïcidar-se de l'Agustina es propaga pel barri, de manera que tots la condemnen, i ella fuig humiliada. Mentrestant, hi ha alegria a casa dels Domínguez pel magnífic debut del José al teatre. La Cinta, per la seva banda, decideix reprendre la seva carrera de cantant, animada pel seu pare. Paral·lelament, l'Arantxa es deixa portar per la por i rebutja la invitació del Cesáreo d'acompanyar-la a la revetlla. D'altra banda, tot el barri comença a conèixer el passat de la Maite, però ningú està més interessat que la Camino. Mentrestant, la Maite parla de Gertrude Stein a la Rosina, sembrant la idea en ella de convocar tertúlies culturals a casa seva. Finalment, la Genoveva figura davant dels veïns com una valenta que ha desemmascarat l'Úrsula, i el Felipe es mostra especialment orgullós d'ella, però l'Úrsula no deixarà les coses així.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
UEFA Euro 2020
Partit de classificació. Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Chapi Ferrer, Luis Milla i David Figueira. Des del Wanda Metropolitano, Madrid.Inclou Telediario 2.
Esports
Durada: 125'
22.35
Promesas de arena
Molest per la seva indisciplina, l'Andy decideix enviar la Lucía de tornada a Espanya. Per això, encarrega al Hayzan que la traslladi a l'aeroport. Tot i així, el viatge fins allà es converteix en tota una aventura que confirma la mútua atracció que hi ha entre ells. Paral·lelament, a l'inici del seu romanç, el CNI estreny el setge sobre l'Halcón.
Sèries
Durada: 75'
23.50
Titanes sin fronteras
Líbano
Es visita el Líban, destinació de milers de refugiats sirians, on Miquel Cubeles col·labora en l'escolarització de nens sirians, Arantxa Mancho reparteix caixes d'aliments als camps de refugiats de Chtoura, i Andrés Casals treballa amb Creu Roja Int. construint camps solars que bomben aigua a Aarsal.
Altres
Durada: 55'
00.45
Españoles en el mundo
Costa Rica, Costa Pacífico
Sèrie documental que pretén mostrar que els espanyols que viuen fora d'Espanya són totalment diferents als espanyols que van haver d'emigrar en èpoques passades. A més, es mostra la vida d'aquestes persones en llocs recòndits del planeta.
Altres
Durada: 55'
01.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'