Programació La 1

Dilluns, 1 juny de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Coronavirus: Última Hora
Informació actualitzada de la situació del coronavirus a Espanya.Inclou Informativo territorial (14.00 h).
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
El Jorge i el Germán no aconsegueixen pistes per trobar el Javier, que segueix retingut pel Velasco. Paral·lelament, la Celia parla amb el Gorka i l'Asunción per recuperar els diners del Velasco i que aquest els deixi en pau. L'Elías, per la seva banda, intercedeix davant la Rosa perquè li doni una altra oportunitat, però el Jesús dona suport a la seva filla. Posteriorment, la Lorena crida al Jorge i li diu que l'operació ha estat un èxit. Mentrestant, la Cristina i el Paolo segueixen junts, però li ho han de amagar al David, que treballa a la pizzeria de nou tot i la prohibició de la Celia. La Rosa, al seu torn, es culpabilitza del que ha passat amb el Nacho i sospita que pugui haver-li fet el mateix a la Noa, però no s'atreveix a preguntar-li a la seva filla. Finalment, el Javier aconsegueix cridar el Germán des del mòbil del pinxo del Velasco, però la seva conversa s'interromp bruscament.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Mateo ofega les penes en alcohol i acaba protagonitzant un enfrontament sonat amb el Toni. Testimoni de la seva caiguda als inferns, l'Andrés fa una petició terrible al Rojo per treure profit de la situació. Mentrestant, preocupat per la seva neboda, el Bremón destina la Paula a la UFAM, allunyant-la així del Karim. La Paty, per la seva banda, aconsegueix fer una foto de la Diana i el Rojo junts. Amb l'esperança que aquesta prova sigui suficient per a continuar la investigació del proxeneta, la Paty excplica tot el que ha esbrinat a la Espe. Finalment, el Nico descobreix l'oportunitat de guanyar diners fàcil en el mateix Moonlight.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
El matrimoni de la Camino i l'Ildefonso segueix trontollant i tornen a discutir pel que ha passat. Després de la discussió entre la Felicia i la seva filla, la propietària del restaurant es desmaia. El Marcos es fa càrrec d'ella i passa la nit a casa seva. Paral·lelament, la Bellita reuneix els veïns per ensenyar-los la cançó acabada. El Felipe, per la seva banda, vol anar-se'n a Cuba per localitzar el Becerra i venjar la mort de la Marcia. Mentrestant, el Velasco parla tan malament de la Laura a la Genoveva que aquesta fa la criada fora de casa. Quan la Laura va a explicar-li tota la veritat, Javier Velasco les sorprèn.
Sèries
Durada: 25'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 29'
20.59
Homenaje a las víctimas del coronavirus
Espai que realitza un homenatge a les víctimes de la COVID-19.
Altres
Durada: 1'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
MasterChef
Els aspirants fan viatjar el jurat per països com Mèxic, Tailàndia o els EUA cuinant xai com es fa en diverses parts del món. El tast es realitza a cegues, i controlant els fogons estan Antonia Dell'Atte i Carmen Lomana, concursants de la tercera edició de MasterChef Celebrity. Més tard, en la prova exterior, els equips visiten la casa d'acollida situada dins de l'Hospital Niño Jesús de Madrid que la Fundació Infantil Ronald McDonald ofereix als nens que han de tractar-se en hospitals especialitzats fora de la seva ciutat. Els participants preparen un menú de quatre plats, dissenyat pel xef Dani García, per a les famílies que viuen en aquesta casa d'acollida. En aquesta prova compten amb l'ajuda de Vega, Albert, Jefferson i Juan Antonio, aspirants de MasterChef Junior. A més, han d'elaborar 150 aperitius per vendre i tots els diners recaptats es donaran a aquesta fundació. Finalment, en la prova d'eliminació, els davantals negres cuinen un plat, dolç o salat, amb el cafè com a protagonista, mentre que el xef Andrea Tumbarello intenta estimular-los.
Altres
Durada: 170'
00.55
Comerse el mundo
Bari, Italia
El cuiner Javier Peña recorre diversos països mostrant la seva diversitat gastronòmica.
Altres
Durada: 55'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'