Programació La 1

Dimecres, 23 setembre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Pescado de roca
Avui Peña es desplaça fins Alcúdia, a Mallorca, per conèixer de la mà del xef André Genestra les bondats del peix de roca. Ja als fogons, Tamara i el xef cuinen bullit de peix i arròs a banda per sorprendre el convidat, el xef Martín Berasategui.
Altres
Durada: 55'
13.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
La Rosa convenç la Natalia perquè, per fi, denunciï el Nacho, però quan aquest veu la policia aconsegueix escapar. Mentrestant, a l'Ágata sembla que les coses li van malament: la Lorena li impedeix anar a veure el Jesús a l'hospital i el Germán li fa saber que sap que va ser ella la que està darrere del seu col·lapse. No obstant això, aconsegueix revertir aquesta situació i l'Elías li demana matrimoni. Paral·lelament, quan no aconsegueix els diners de la indemnització per pagar a Helena Monteagudo, la Celia decideix vendre la drogueria. Finalment, el Samuel aconsegueix treure's el carnet de conduir i li tornen l'accés a Internet com a gest de confiança.
Sèries
Durada: 45'
17.15
Servir y proteger
La Miralles i el Bremón presenten a comissaria l'Inspector Salgado, a qui se li ha assignat esbrinar els errors que van portar al fet que es produís l'assalt a la comissaria i la fugida de Vlado Khan.
Sèries
Durada: 60'
18.15
Acacias 38
La Genoveva rep per fi notícies del Cuevas, que li demana instruccions per saber què fa amb el Felipe i amb el Tano. La senyora li demana simplement que vigili, ja hi haurà temps per venjar-se. Al seu torn, els Palacios pateixen angoixats mentre la Lolita segueix sense recuperar el coneixement. Mentrestant, el Jose troba la solució per a la crisi creativa de la Bellita: un disc recopilatori. La Genoveva, per la seva banda, segueix apadrinant als Bacigalupe; no dubta a passejar al costat de la Natalia i recomana a l'Aurelio fer una quantiosa donació a la parròquia.
Sèries
Durada: 55'
19.10
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Lazos de sangre
Camilo Sesto
S'explica la història de l'home que va triomfar cantant-li a l'amor, la d'un geni de vegades incomprès i tancat en el seu propi univers. Es descobreix l'autèntic Camilo a través dels testimonis de les persones que van estar al seu costat. Ángela Carrasco, Marta Sánchez, Ramoncín o Ruth Lorenzo, entre d'altres, expliquen qui va ser en realitat la persona que es refugiava darrera de l'èxit. (Últim programa de la temporada.)
Documentals
Durada: 90'
23.40
Lazos de sangre: el debate
Camilo Sesto
En aquest espai s'analitzen els temes tractats al programa Lazos de sangre. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 90'
01.10
Lazos de sangre
La saga de Chipiona
La saga de Chipiona, la dels Mohedano Jurado, a través de testimonis únics i més sentits que mai. José Ortega Cano recorda com es va enamorar i va arribar a enamorar la més gran, i com les seves noces va estar a punt de suspendre's, la por de Rocío als toros i confessa que encara parla amb ella.
Documentals
Durada: 65'
02.15
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'