Programació La 1

Dijous, 24 setembre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Arroz largo vaporizado
Al programa d'avui, Peña es desplaça fins a Extremadura per descobrir la seva producció d'arròs. El Guadiana ha permès que Vegas del Guadiana sigui una zona fèrtil regada per les seves aigües en el seu camí cap a l'Atlàntic. A més, Peña coneix de primera mà el procés que porta l'arròs vaporitzat.
Altres
Durada: 55'
13.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
L'Ágata convenç l'Elías per casar-se avui d'amagat de tothom, però el Germán, furiós, saqueja els comptes del seu pare i se'n va a Porto a muntar el seu hotel. Paral·lelament, el Jesús surt de l'hospital i celebra la seva alta amb la família quan l'Elías anuncia el seu matrimoni, la qual cosa porta l'Adela a advertir-li el perill que corre. A més, el Nacho intenta matar la Noa, però la Rosa i l'Alberto aconsegueixen salvar-la a l'últim moment i el Nacho, per fi, és detingut. Finalment, la Celia ven la drogueria, i ella i el David s'acomiaden del Jorge, que es bolca en la seva relació amb la Lorena i la sorprèn amb plans per al seu viatge als Estats Units.
Sèries
Durada: 45'
17.15
Servir y proteger
La tensió segueix al barri, i els retrets cauen sobre Miguel Flores. Incapaç de suportar tanta tensió, el jove policia intenta suïcidar-se.
Sèries
Durada: 60'
18.15
Acacias 38
La relació entre el Miguel i l'Anabel pateix una altra crisi quan el Roberto informa el seu net de l'estranya escena que va presenciar entre la seva nòvia i l'Aurelio. El Miguel demana comptes al mexicà i aquest més tard l'humilia en presència del Marcos i el jove advocat presenta la seva dimissió. Mentrestant, el consell de la Genoveva als Quesada perquè donin diners a la parròquia comença a donar els seus fruits i la Natalia convida la senyora a una festa a l'Ambaixada Italiana. A més, el temor del passat de la Soledad l'atemoreix mentre es lliura als braços del Marcos. Paral·lelament, l'Antoñito perd la paciència en no haver millora en la salut de la Lolita. El Ramón i Cajal li subministra una nova dosi i consola com pot a la família.
Sèries
Durada: 55'
19.10
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Pel·lícula: Fuga de Pretoria
Dos sud-africans blancs, empresonats per treballar per al partit Congrés Nacional Africà, miren d'escapar de la presó de Robben Island, a Pretòria.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.50
Viaje al centro de la tele
Sesión contínua
Un entranyable viatge per la música de cinema que ha deixat la seva empremta en molts programes de Televisió Espanyola interpretades pels seus intèrprets originals o en diferents versions i paròdies.
Altres
Durada: 65'
00.55
Viaje al centro de la tele
Especial Un, dos, tres
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 55'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'