Programació La 1

Dissabte, 24 octubre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 255'
10.15
MasterChef Celebrity
Superat el mes de treball a les cuines del programa, els aspirants s'enfronten en aquesta ocasió a una prova molt especial on l'atzar té una important dosi de protagonisme. Els concursants han de barrejar tècniques de cuinat, amb diferents proteïnes i acompanyaments, per acabar emplatant de la millor manera possible. Però aquests elements no els decideixen ells. Les ruletes de l'espai determinen quins plats han d'elaborar cadascun. I què millor que la mà innocent d'El Monaguillo per fer girar les ruletes. A més, Iván Mariñas, duelista de la vuitena edició de MasterChef, torna a les cuines. Més tard, el segon repte de la nit porta els aspirants a treballar, una vegada més, per equips a la ciutat més al sud de tot el continent europeu, Tarifa, on han d'elaborar dos menús de platja per a la guingueta Carbons 13, propietat de l'empresari Santi Carbones i de Raquel Meroño. Els famosos cuinen per a 80 comensals i entre els plats a preparar hi ha una corbina fregida amb salsa de iogurt o un arròs sec de pollastre i verdures. Finalment, els davantals negres es juguen quedar-se una setmana més a MasterChef amb una prova de rebosteria, en què en 120 minuts han de replicar l'espectacular pastís de deu capes de David Pallás, mestre xocolater i Campió Absolut del World Chocolate Masters.
Altres
Durada: 195'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Vuelta Ciclista a España
Cinquena etapa. 185,5 kilòmetres, amb dos ports de segona categoria i un de tercera en els últims 60 kilòmetres de l'etapa. La duresa de l'encadenament opera una selecció que només permetrà que un grup reduït de corredors pugui disputar-se la victòria. Comentaristes: Pedro Delgado i Carlos de Andrés.
Esports
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Mi familia del norte
Valentin i Constance Brandt, la parella de moda al món de l'arquitectura i el disseny, es preparen per a la inauguració de la seva retrospectiva al prestigiós Palau de Tòquio, a París. El que ningú sap és que, per fer-se un lloc en l'exclusiu món del luxe, Valentin ha mentit sobre els seus modests orígens del nord. Quan la seva mare, el seu germà i la seva cunyada apareixen a la gala, els dos mons xoquen. Per si fos poc, a causa d'un accident, Valentin perd la memòria i torna de nou als seus 20 anys, més del nord que mai.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.10
Cine de barrio: Esa voz es una mina
Un jove miner viu feliç i amb la seva meravellosa veu alegra tothom cantant mentre porta vagonetes a la mina. Un dia, el sent un promotor espavilat i li ofereix un suculent contracte per cantar a les sales més cosmopolites de festa. Al mateix temps, coneix una altra dona que podria posar en perill el seu matrimoni.
Pel·lícules
Durada: 110'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Q, conspiración en la red i ¿El milagro de Wuhan?: Deu mesos després de l'anunci oficial del primer brot de COVID-19 al món, l'equip del programa torna a l'epicentre de la pandèmia. Wuhan, la zona zero de la COVID-19, sembla una ciutat segura que ha deixat enrere la por i la incertesa.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Un lugar donde refugiarse
La Katie Feldman arriba a una petita localitat costanera anomenada Southport, a Carolina del Nord, amb la intenció de refer la seva vida d'una manera tranquil·la. Després de llogar una vella cabanya, aconsegueix un treball com a cambrera en el cafè local i té l'esperança de passar desapercebuda. Malgrat el mur emocional gairebé impenetrable que ha creat per a protegir-se, se sent atreta per l'afecte i la consideració genuïns d'aquesta petita i unida comunitat, especialment de l'amo del supermercat, Alex, i els seus dos fills petits. La Katie comença llavors a confiar de nou en els altres. L'Alex i la seva petita prole li ensenyen a viure de nou les alegries de l'amor. No obstant això, les coses no són tan senzilles com semblen i la seva felicitat recent es veu amenaçada pels terribles secrets que la continuen turmentant. Quan un home misteriós arriba a la ciutat preguntant per la Katie, la jove corre el perill de quedar atrapada pel seu passat. Malgrat que el seu instint li diu que surti corrent, la Katie decideix fer tot el que calgui per protegir la seva nova vida, la qual cosa la porta a descobrir el significat del sacrifici i del compromís.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.50
Pel·lícula: La letra escarlata
A finals del segle XVIII, quan els puritans anglesos ja s'havien assentat a Amèrica, el reverend Dimmesdale, de l'estricta comunitat de Boston, s'enamora de l'audaç Hester Prynn, una dona molt independent i de gran fortalesa moral, el marit de la qual, de moment, s'ha quedat a Anglaterra. Els veïns critiquen durament la Hester i, quan es queda embarassada, és jutjada per adúltera i enviada a presó.
Pel·lícules
Durada: 125'
01.55
Pel·lícula: Rocky
Rocky Balboa és un boxejador desconegut a qui se li ofereix la possibilitat de lluitar pel títol mundial dels pesos pesats. Amb molta força de voluntat, el Rocky es prepara a consciència per a aquest combat, i també per als canvis que produeix en la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 60'
02.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 185'