Programació La 1

Diumenge, 20 juny de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'
08.25
Seguridad vital
El programa analitza les conseqüències de no tenir el vehicle assegurat, cosa que, a més de ser il·legal, pot sortir molt cara. En un altre dels reportatges, l'espai intenta explicar per què, a pesar que pot salvar vides, hi ha persones que encara circulen sense cinturó.
Altres
Durada: 30'
08.55
Españoles en el mundo
Inclou Madeira y Porto Santo
Altres
Durada: 55'
09.50
MasterChef
Els aspirants posen a prova els seus coneixements sobre MasterChef i la cuina. Per cada pregunta encertada, obtenen un formatget que canvien per ingredients. Després elaboren un plat amb tècniques d'avantguarda. A més, Celia Villalobos i Boris Izaguirre els acompanyen en aquest divertit repte. Més tard, els equips cuinen els canapès internacionals que se serviran en l'estrena de la pel·lícula Descarrilados, que té lloc als emblemàtics Cines Callao, a Madrid. Els actors Arturo Valls, Ernesto Sevilla, Julián López, Ana Milán, Dafne Fernández i els exaspirants Jorge Brazález, Miri, Luna i Aitana assisteixen en aquesta festa. Finalment, en l'eliminació, els davantals negres paguen amb temps els productes que usaran. El jurat prepara quatre taulells i, a mesura que vagin sumant aliments, perdran minuts. La guanyadora de la vuitena edició de MasterChef Júnior, Aurora Ruiz, i el xef Carlos Hernández del Río s'acosten als fogons.
Altres
Durada: 195'
13.05
Como Sapiens
Raxo, sopas de ajo y miel sobre hojuelas
Els espectadors gaudeixen avui d'unes sopes d'all calentetes i d'un dolç, mel sobre crespells. A continuació, l'espai conversa amb l'escriptora Carmen Posadas. A més, es compta amb el cantant David Bustamante, Alejandra Osborne, l'expert en conserves Micky Irisarri i el xef Carlos Pérez.
Altres
Durada: 50'
13.55
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Algovia
Barbel Leitner, una escaladora que s'ha convertit en una icona de l'esport, torna a la seva casa familiar als Alps després de patir una caiguda que l'ha deixat postrada en una cadira de rodes. La Barbel creu que algun dia podrà tornar a caminar si rep el tractament de fisioteràpia adequat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Lena Lorenz: Amor fraternal
La Miriam i el Benjamin volen casar-se poc abans del naixement del seu primer fill. Com a llevadora, la Lena està feliç per ells. La mare de la Miriam, la Susanne, no obstant això, està horroritzada. Quan arriba el dia, la Susanne deté la cerimònia, forçada a revelar un secret de dècades: la Miriam i el Benjamin són germanastres.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Retorno al mar
La Liz, una advocada d'èxit a Londres, torna a la seva ciutat natal disposada a vendre el negoci de pesca familiar. No obstant això, la mort sobtada del seu germà canvia les coses.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Parásitos
Tota la família de Ki-taek és a l'atur i s'interessa molt pel tren de vida de la riquíssima família Park. Un dia, el seu fill aconsegueix que el recomanin per fer classes particulars d'anglès a casa dels Park. És el començament d'un engranatge incontrolable, del qual ningú en sortirà realment indemne.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.10
Pel·lícula: El curioso caso de Benjamin Button
El Benjamin neix amb 80 anys i va rejovenint amb el temps, des de finals de la Primera Guerra Mundial, a Nova Orleans, fins al segle XXI. En aquest avanç estrany per la vida topa pel camí amb diversa gent, amb amors que venen i es perden, amb les alegries pròpies de la vida i amb la tristesa de la mort.
Pel·lícules
Durada: 155'
02.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 195'