Programació La 1

Dilluns, 6 desembre de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 230'
09.50
Comando actualidad
Inclou El metro cuadrado más rentable i Paradores
Altres
Durada: 125'
11.55
Viaje al centro de la tele
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 115'
11.55
Sigue cantando conmigo
L'espai fa un embriagador viatge a través dels millors duets de la televisió. En el programa hi intervenen Alaska i Sergio Dalma, Ana Belén i Antonio Flores, Annie Lennox i David Bowie, David Bisbal i Antonio Banderas, Serrat i Estopa, Rocío Jurado i Francisco, Michael Jackson i Paul McCartney, entre molts altres.
Altres
Durada: 115'
11.55
Especial Mecano
L'espai fa un viatge espectacular al voltant de la història i els èxits del grup Mecano, des de les seves primeres passes fins als seus grans temes. El programa analitza també les variades trajectòries individuals dels seus tres integrants, les seves diferències, la inevitable separació i les més divertides paròdies sobre el grup.
Altres
Durada: 115'
13.50
Lazos de sangre
El Cordobés
Manuel Díaz, conegut com El Cordobés, rep el programa en la intimitat de la seva llar. Un jove que des de petit volia arribar a ser una gran figura del toreig i va arribar a saltar al ruedo com a espontani davant d'El Cordobés. Manuel Díaz s'ha passat tota la vida intentant demostrar que és fill de Manuel Benítez i, al final, el jutjat i les proves d'ADN li han donat la raó. Les seves dues dones, Virginia Troconis i Vicky Martín Berrocal, s'ajunten per parlar de com han viscut, des de la barrera, els somnis i enyorances d'El Cordobés i del seu paper com a pare amb els seus quatre fills. A més, Julio Benítez explica com és descobrir, fa pocs anys, que té un nou germà. Vicente del Bosque, per part seva, explica el gran afecte que té per Manuel i Fonsi Nieto revela la gran amistat que uneix el torero amb el motorista. Finalment, la visió més mediàtica de la vida d'El Cordobés la narren Beatriz Cortázar i Nieves Herrero.
Documentals
Durada: 70'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: El galope salvaje
Stella Davis és una vídua que salva el seu ranxo treballant amb convictes per rehabilitar una bandada de cavalls salvatges que vaguen per la seva propietat. A més, ha de lluitar contra els prejudicis, l'avarícia, la burocràcia i la vanitat de Meredith Parish, que vol quedar-se amb el ranxo de la Stella.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Totalmente inesperado
L'Eric, vidu i amb dues filles, torna a Cornwall per encarregar-se, juntament amb el seu germà, de la drassana familiar, que està en crisi. Pel camí, l'Eric coneix la Hannah, una policia que el deté per excés de velocitat, i s'enamora d'ella. Però més tard descobreix que és la xicota del seu germà.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Una cuestión de tiempo
Quan fa 21 anys, el Tim descobreix pel seu pare un secret familiar increïble. Tots els homes de la família tenen el do de reviure el passat. En altres paraules, pot visitar de nou qualsevol moment de la seva vida i intentar desenvolupar-lo de manera diferent fins que tot sigui perfecte.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Viva el rock, grandes éxitos
L'espai fa un viatge trepidant per les millors actuacions de música rock en els programes de Televisió Espanyola. En el capítol hi intervenen grups com Ramones, Status Quo, Bon Jovi, Queen, Dire Straits, Supertramp, Coldplay, U2, The Police, Los Bravos, Tequila, Bruning, Fito y los Fitipaldis, Héroes del Silencio i molts més.
Altres
Durada: 30'
22.40
Pel·lícula: Ocean's Thirteen
Danny Ocean i la seva banda tenen una raó per donar el seu cop més ambiciós i arriscat: defensar un dels seus. Willy Bank, el despietat propietari d'un casino, no hauria imaginat mai que tot es posaria en contra seva quan va trair Reuben Tishkoff, amic i mentor de Danny Ocean.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.30
Lucía en la telaraña
Inclou Aprehender la droga i Destruir las armas: El 2014, una investigació del Servei d'Assumptes Interns de la Guàrdia Civil revela un entramat de relacions econòmiques entre presumptes delinqüents, agents de la Benemèrita i empresaris de la Costa del Sol els nexes en comú de les quals són Los Naranjos i Manuel Alonso, l'exparella de Lucía Garrido.
Documentals
Durada: 90'
02.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'