Programació La 1

Dilluns, 30 maig de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 270'
13.00
Menudos Torres
Platos con ritmo
El Javier i el Sergio preparen una recepta una mica complexa, però que seguint-la pas a pas és molt fàcil de fer: la sarsuela. A més, els germans preparen un plat amb molt de so: l'arròs a la cubana.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 20'
16.35
Downton Abbey
El passat de Lady Mary li complica la vida actual quan un visitant no desitjat li dona un ultimàtum. Paral·lelament, la Violet es posa en peu de guerra quan s'assabenta del funcionament de l'Hospital Downton.
Sèries
Durada: 65'
17.40
Servir y proteger
La Lídia i el Néstor coneixen el Josele, un banquer que va estafar molts dels seus veïns i va fugir a l'estranger. L'Espe, per la seva banda, demana al Carlos que ajudi la Sheila a escriure un relat.
Sèries
Durada: 55'
18.35
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.35
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 55'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
MasterChef
Els aspirants tenen l'oportunitat d'ajustar comptes amb els seus companys a la prova dels robatoris. A més, Carmina Barrios, semifinalista de la sisena edició de MasterChef Celebrity, i Luna, finalista de la vuitena edició de MasterChef, també participen en aquest repte. A continuació, té lloc la prova d'exteriors a la Finca la Estación de Segòvia, una antiga fàbrica de maons, on el xef Óscar Hernando firma el menú que han de cuinar els dos equips. Allà, 70 segovians assaboreixen aquestes delícies elaborades amb alguns dels millors ingredients de la província, com ara els judiones de La Granja i el xoriç de Cantimpalos. Així mateix, se celebra l'anhelada repesca, en la qual els exaspirants es juguen tornar a la competició preparant les postres. De nou a la cuina, el jurat intenta que els concursants aprenguin a gestionar al màxim el temps en cada prova. Els davantals negres han de reproduir un plat de Pepe Rodríguez en el menor temps possible, davant l'atenta mirada d'Almudena Gandarias, guanyadora de la segona edició de MasterChef Abuelos.
Altres
Durada: 160'
00.50
Pel·lícula: Susurros de primavera
La Katja, una dona divorciada que té una filla de divuit anys, treballa d'assistent social i ajuda la Claudia i el Martin, que esperen la seva segona filla. No obstant això, aviat descobreix un secret que turmenta el Martin.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 110'