Programació La 2

Dissabte, 8 agost de 2020
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 80'
07.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
07.30
Oficiorama
Panorama dels oficis del futur.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Concierto de Año Nuevo 2013. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
Festival de Habaneras 2020
Com a conseqüència de la crisi epidemiològica soferta, el certamen internacional d'Havaneres de Torrevieja es reconverteix temporalment aquest any en un Certamen Nacional d'Havaneres amb l'actuació de destacades agrupacions corals d'àmbit nacional.
Altres
Durada: 60'
10.30
Paraísos cercanos
Avui: Piamonte, germen de Italia i República Dominicana, trópico de ensueños.
Documentals
Durada: 115'
12.25
Pesca imposible
Portugal
El Jay, el Blowfish i el Charlie s'embarquen a recórrer el món a la recerca d'aventures. Tots tres amics han de posar a prova les seves habilitats durant el viatge, ja que les criatures que estan buscant no són fàcils d'atrapar.
Documentals
Durada: 50'
13.15
El hombre y la tierra: fauna ibérica
Inclou Altanería (II) i El alcaudón: Un dels més terribles pirates de bosc mediterrani és un ocellet poc més gran que un pardal. Capaç de capturar, amb el seu bec ganxut, ratolins, ocells i altres petits vertebrats, es llança com un cicló, fins i tot contra els escorpins, i no vacil·la a atacar les serps.
Documentals
Durada: 55'
14.10
Conflicto bajo el mar
Documental que tracta el tema de les activitats dels caçadors de tresors, que espolien la història arqueològica d'un país.
Documentals
Durada: 55'
15.05
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Perros en territorio de leones i Lobos marinos: la lucha por la supervivencia
Documentals
Durada: 100'
18.00
Atleta gourmet
Valencia, de la Alboraya a la Albufera
Íñigo surt d'Alboraya, on aprèn a preparar l'autèntica orxata amb fartons. A continuació, creua fins al Parc de la Devesa, on descobreix la seva fauna i flora. Més tard, al Palmar, descobreix com es pesca i cuina l'anguila a l'Albufera. Finalment, acaba provant una autèntica paella en una barraca.
Documentals
Durada: 25'
18.25
Tigres en casa
La família de Giles Clark, empleat del zoo d'Austràlia, té una missió. Han de criar dos cadells de tigre de Sumatra en perill d'extinció, durant els seus quatre primers mesos. Ell, la dona, els dos fills i els dos gossos que tenen cuidaran com a dos nadons l'Spot i l'Stripe fins que tornin al zoo.
Documentals
Durada: 55'
19.20
El conflicto fatídico: Judea y Roma
La caída de Judea
La gran revolta jueva, una rebel·lió contra l'Imperi de Roma, s'estén ja per tot el món. Atrapat enmig del conflicte, Flavi Josep, historiador, profeta i traïdor, va ser testimoni d'aquella empresa autodestructiva. Josep escriuria la crònica de la caiguda d'una nació.
Documentals
Durada: 55'
20.15
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
20.30
Lenin
Lenin, una de les personalitats més influents de segle XX i pupil de Marx, va elaborar els principis teòrics que posarien en marxa l'assalt al poder a través de la revolució del proletariat.
Documentals
Durada: 90'
22.00
El cine de La 2: La chica desconocida
La Jenny, una jove metge de família, se sent culpable per no haver obert la porta de la seva consulta a una noia a la qual troben morta poc després. En saber que la policia no pot identificar-la, la Jenny s'obstina a descobrir el nom de la jove, perquè no sigui enterrada anònimament i desaparegui com si no hagués existit mai.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
La noche temática
Inclou Átomo: 150 años de mentiras i Gorbachov y la paz nuclear
Documentals
Durada: 155'
02.20
Cruceros, la cara oculta
Les companyies de creuers ofereixen a bord d'aquestes ciutats flotants tota mena de serveis per al gaudi dels turistes. No obstant això, darrere d'aquest tipus de turisme s'oculta un negoci lucratiu que ocasiona un gran mal a l'entorn.
Documentals
Durada: 60'
03.20
Criaturas salvajes con Dominic Monaghan
El escarabajo titán
Aquest enorme insecte porta Dom a navegar pel riu Amazones per trobar-lo, encara que primer topa amb una anaconda verda, un caiman negre, una piranya de ventre vermell, i cucs gegants.
Documentals
Durada: 45'
04.05
El origen de los inventos
Sed de velocidad
En aquest capítol es presenten quatre invents que van transformar el món: el vol funcional; el cautxú vulcanitzat; la sola tipus gofre i el carret plegable.
Documentals
Durada: 50'
04.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'